4 tips voor de herfstvakantie

Yes, het is weer herfstvakantie! Ga er lekker op uit deze vakantie en fiets naar leuke activiteiten in Tilburg toe. Hieronder 4 tips voor een heerlijke herfstvakantie voor jong en oud.

Wandelen in het stadsbos

De herfst is het mooiste in het bos. Paddenstoelen, kastanjes en bomen in allerlei kleuren van rood, geel of oranje… bij een herfstwandeling zie je het allemaal! Op 26 oktober organiseert Stadsbos 013 een herfstwandeling speciaal voor kinderen.

De wandeling is onder leiding van een gids en duurt van 14:00 tot 15:30. Er is plek voor 30 kinderen, waarbij geldt: vol = vol. Stuur een e-mail naar info@stadsbos013.nl om je gratis aan te melden.

Niet zo’n wandelaar? Op de fiets kun je ook heerlijke herfsttochten maken in de omgeving!

Festival Circolo in het Spoorpark

Je hebt het misschien al gezien, maar in het Spoorpark zijn verschillende circustenten opgebouwd. De reden: Festival Circolo is volop aan de gang. Van 21 t/m 30 oktober vind je iedere dag circus van het hoogste niveau, foodstrucks en speeltoestellen in het Spoorpark. Ook is er een buitenpodium met gratis voorstellingen. Bekijk de website van Festival Circolo voor het gehele programma, en laat je mond openvallen van de bijzondere acts.

Cinecitta filmfestival

Dit uitje is voor de filmliefhebbers: het 013 Cinecitta Filmfestival. Van 26 t/m 30 oktober spelen zeventien speelfilms uit zestien landen in het mooie pand van Cinecitta. Het festival trapt af met de film die op filmfestival Cannes heeft gewonnen (‘Close’), en eindigt met de film ‘magische velden’ dat vijf Hellenic Film academy awards heeft gewonnen. Tickets zijn hier te verkrijgen.

Plezier op het ijs

Vier de winter samen met je familie op de Ireen Wüst IJsbaan! Iedere zaterdag- en zondagmiddag van 12.30 tot 17.00 uur kun je met het hele gezin Familie Fun Schaatsen. Voor €19,-* mag het hele gezin (max 5 personen) het ijs op. Bekijk hier de voorwaarden of bestel tickets.

Fijne herfstvakantie!

Spijkers fietsen wenst je een fijne herfstvakantie. Onze winkel is ook deze vakantie open op de reguliere tijden, dus we zien je graag!

Meer nieuws & tips

Deze invloed heeft kou en vorst op de accu van je e-bike

Bekijk

Nu de wintermaanden zijn aangebroken, ontstaan er een aantal uitdagingen voor de accu van je e-bike. De accu is namelijk niet zo dol op kou en vorst, met een verkorte

Sinterklaasactie: kleur en win!

Bekijk

De Sint is terug in het land, daarom mogen alle kinderen een mooie kleurplaat inleveren bij ons in de winkel. Iedere kleurplaat verdient een kleinigheidje, maar de állermooiste kleurplaat maakt

Dit moet je weten over de opkomst van riemaandrijving: Deel 2

Bekijk

Wordt de traditionele fietsketting binnenkort van de troon gestoten? Steeds meer fietsen hebben een riemaandrijving, een alternatief voor een ketting. Dit zien we zowel bij normale fietsen als e-bikes is