4x evenementen in de buurt

Het zonnetje schijnt, de lucht is blauw… Dit heerlijke weer biedt de perfecte omstandigheden om erop uit te trekken. Daarom tippen wij vier evenementen in Tilburg en omgeving die je gewoon op de fiets kunt bezoeken.

Spoorpark live – 24 & 25 juni

Spoorpark Live is hét evenement om te bezoeken in Tilburg. Op 24 en 25 juni wordt het Spoorpark omgetoverd tot evenementenlocatie. Bij de twee stages geniet je van muziek van bekende artiesten zoals Krezip, Kraantje Pappie en DI-RECT, maar ook opkomende muzikanten krijgen de mogelijkheid om te stralen. Daarnaast kun je dansen op de Kempentoren, waar een Silent Disco wordt gehouden.

T Drinks: Tilburgs bierfestival – 25 juni

Bierliefhebbers opgelet! Op zondag 25 juni vindt het T Drinks Tilburgs Bierfestival plaats op de Heuvel. Tussen 13:00 en 18:00 proef je biertjes van 20 brouwerijen uit binnen én buitenland. Daarnaast kun je meedoen aan een masterclass van biersommelier Mark van Bergen, of genieten van lekkere hapjes bij je biertje.

Vlotjes & Glittertuin bij Arbie’s Beachhouse – 1 juli

Op 1 juli organiseert Arbie’s de eerste editie van Vlotjes & Glittertuin. Tussen 13:00 en 17:00 kun je dansen aan Strandbad De Rauwbraken, genieten van een Silent Disco met de ondergaande zon, of lekker drijven op je luchtbedje op het water. Van 17:00 tot 00:00 (18+) draait de DJ van Glittertuin de beste disco, house en classics plaatjes, en dans je de sterren van de hemel.

Silent Bingo op de Korte Heuvel – 12 juli & 30 augustus

Op woensdag 12 juli en woensdag 30 augustus organiseert de Korte Heuvel weer Silent Bingo Shows. Deze bingo’s waren populair in de coronaperiode, maar zijn nog steeds een bezoekje waard. Vanaf je terrasstoel kruis je met je koptelefoon op de leukste hitjes af op je bingokaart. Er zijn leuke prijzen om te winnen, maar nog leuker is misschien wel de sfeer!

 

Als je op de fiets komt, wil je hem natuurlijk wel veilig kunnen stallen! Bekijk daarom hier een overzicht van gratis fietsenstallingen in Tilburg, zodat je er eentje dicht bij je locatie kunt kiezen.

Meer inspiratie nodig? Bekijk dan deze 5 leuke uitjes in Tilburg en omgeving!

Meer nieuws & tips

Nieuw merk: Ruff Cycles fatbikes

Bekijk

Je hebt ze misschien wel eens door de binnenstad zien cruisen: fatbikes zijn je-van-het tegenwoordig. Je herkent ze aan de brede banden, het retro zadel en motorachtige frame. Wij zijn

Hitte tip: 4 leuke uitjes in Tilburg en omstreken

Bekijk

De zomer is begonnen, de korte broeken mogen uit de kast en we kunnen weer volop gaan fietsen. Wij zetten voor jou de leukste (hitte-proof) uitstapjes in Tilburg en omstreken

4 redenen om een bakfiets te kopen

Bekijk

De bakfiets, wie kent hem niet? Bij de supermarkt, op het schoolplein of op het fietspad: je komt ze overal tegen. En met goede reden! Want naast dat een bakfiets