5 leuke uitjes in Tilburg en omgeving

Zodra het zonnetje begint de schijnen, is het tijd om de deur uit te gaan. Wij zetten de leukste uitjes in Tilburg en omgeving voor je op een rijtje waar je gemakkelijk naartoe fietst. Met, of zonder verkoeling en hittegolf-proof!

Suppen in de Piushaven en Oisterwijk

Actief en verkoelend: suppen! Stand-up paddle boarden is hot and happening. Je hebt geen ervaring nodig om te kunnen suppen. Binnen een paar minuten sta je namelijk al stevig op je plank. Peddel langs de terrassen van de Piushaven of door de Oisterwijkse natuur. Hier fiets je in een halfuurtje naartoe.

High tea, lunch of diner bij Peerke Donders

Nét even wat anders dan normaal, dat is de regel die ze bij Peerke Donders hanteren. Na twintig minuutjes fietsen vanuit Tilburg centrum kom je aan op deze gezellige locatie. Je geniet hier van een verrukkelijke high tea, lunch of diner.

Arbie’s Beachhouse

Steek je voeten in het zand met een drankje in de hand. Bij Arbie’s Beachhouse in Berkel-Enschot ren je zo vanaf hun strandterras het natuurbad in. Na slechts vijftien minuten fietsen neem je plaats in een comfortabel strandstoeltje. Ook leuk: naast een borrel, lunch of diner kun je bij Arbie’s ook barbecueën! Bovendien organiseren ze regelmatig kleine festivals, speciaalbieravonden en vrijmibo’s. Raadpleeg hiervoor hun agenda.

Picknicken bij Kasteel Maurick in Vught

Voor dit uitje moet je nét wat verder fietsen, maar geloof ons: dat is zeker de moeite waard. Een picknick bij Kasteel Maurick in Vught is een must-do deze zomer. Je bereikt het prachtige kasteel na ongeveer een uurtje fietsen vanuit Tilburg centrum (of sneller als je de e-bike neemt!). Maak een wandeling door het bosrijke landschap waarna je een kleedje uitspreidt om te genieten van een luxueuze picknickmand vol lekkernijen. Maar ook voor een high tea, high wine, lunch of diner ben je bij Kasteel Maurick aan het juiste adres.

Varen bij Villa Pastorie

Met mooi weer is een boottocht altijd een goed idee! Bij Villa Pastorie aan de Piushaven boek je een heerlijk vaararrangement waarbij je de omliggende Tilburgse natuur doorkruist. Maak dit uitje compleet met zoete lekkernijen of een verse seizoenslunch tijdens de tocht.

Meer nieuws & tips

Batavus Mambo Dn7

Fietsen zonder zorgen met Batavus

Bekijk

Met een veilig gevoel op je fiets stappen en wegrijden, ongeacht je levensfase. Met Batavus rijd je altijd veilig. Batavus, een fiets voor het leven Een fiets die betrouwbaar is,

Nieuw merk: Ruff Cycles fatbikes

Bekijk

Je hebt ze misschien wel eens door de binnenstad zien cruisen: fatbikes zijn je-van-het tegenwoordig. Je herkent ze aan de brede banden, het retro zadel en motorachtige frame. Wij zijn

Hitte tip: 4 leuke uitjes in Tilburg en omstreken

Bekijk

De zomer is begonnen, de korte broeken mogen uit de kast en we kunnen weer volop gaan fietsen. Wij zetten voor jou de leukste (hitte-proof) uitstapjes in Tilburg en omstreken