Beoordeeld met

Door klanten beoordeeld met een 10 Bekijk de reviews

Volg ons


social icon facebook social icon instagram social icon linkedin

KNALLEND 2023 IN MET VUURWERK VAN SPIJKERS

Spijkers Fietsen
Stuur een bericht

E-bikes


Elektrische fietsen van Batavus

Batavus is al meer dan honderd jaar één van de grootste Nederlandse fietsfabrikanten met een passie voor het ontwikkelen en produceren van kwaliteitsfietsen voor een breed en internationaal publiek. Deze passie komt tot uiting in een topcollectie van fietsen, waaronder elektrische fietsen. Vandaag de dag produceert Batavus een uitgebreide collectie e-bikes in verschillende prijsklassen en uitvoeringen. Het overgrote deel van de Batavus stads- en transportfietsen is ook verkrijgbaar in een elektrische variant. Bijvoorbeeld de E-Diva, E-Blockbuster en Tierra E-GO.

E-bikes van Batavus met voorwiel- of middenmotor

Bij Batavus heb je keus uit twee verschillende motorsystemen: een voorwielmotor of middenmotor. Wat het beste bij jou past, is afhankelijk van de manier waarop jij jouw Batavus e-bike gebruikt. Zo is een voorwielmotor bij uitstek geschikt voor kortere ritjes. De accu zit dan in het voorwiel of onder de bagagedrager waardoor het gewicht goed verdeeld is. Batavus e-bikes met een voorwielmotor zijn voorzien van een naafversnelling en hebben een dichte kettingkast: lekker onderhoudsvriendelijk! Een middenmotor is verwerkt in de trapas. Deze motor is geschikt voor langere ritten en heuvelachtige routes.

De actieradius van een Batavus e-bike

Hoe snel de accu van je elektrische fiets mee gaat, is afhankelijk van veel externe factoren zoals het weer, je bandenspanning en of je veelal op vlakke of heuvelachtige stukken fietst. Je hebt hier dus niet altijd invloed op. Bij Spijkers Fietsen zetten we samen met jou alles op een rijtje en kijken we welke e-bike van Batavus het beste bij jou past.

Interesse in een e-bike van Batavus?

Neem contact op of bezoek onze showroom

Een greep uit ons assortiment

Bekijk in onze webshop

Transportfietsen

Transportfietsen zijn enorm in trek en niet meer weg te denken uit het huidige straatbeeld. Je herkent een transportfiets aan de voordrager, soms aangekleed met een stoere krat of een kleurrijke mand. Zo vervoer je moeiteloos en veilig je zware laptop- of boodschappentas.

Schoolfietsen

Met een fiets van Spijkers Fietsen ga je flitsend het nieuwe schooljaar in. In onze showroom vind je stoere en hippe schoolfietsen die er niet alleen gaaf uitzien, maar ook 100% stevigheid, wendbaarheid en fietscomfort bieden.

Kinderfietsen

Het kopen van een kinderfiets is vaak lastiger dan je denkt. Je wilt je kind tenslotte op zijn of haar eigen tempo laten wennen aan een ‘grote fiets’ om ze vervolgens veilig de weg op sturen. Bij Spijkers Fietsen vind je veilige, wendbare en hippe fietsen voor jouw peuter, kleuter of tiener.

Elektrische fietsen

Bezweet aankomen op je werk en zwoegen in de wind: met een snelle, moderne e-bike is dat verleden tijd. Voor een uitgebreid aanbod aan elektrische fietsen ben je bij Spijkers Fietsen Tilburg aan het juiste adres.

Loopfietsen

Draag spelenderwijze bij aan de motorische ontwikkeling van jouw peuter met een loopfiets. Jouw kleintje leert bochten maken, evenwicht bewaren, afstand inschatten én snelheid bepalen. Bovendien wordt de stap naar een ‘echte’ fiets minder spannend.

Mountainbikes

Klimmen, crossen en racen. Mountainbiken is dé activiteit voor een rustig weekend of een avontuurlijke vakantie. Dankzij de dikke banden met veel profiel is deze fiets perfect om offroad te rijden. Steile bergtrails en modderige bospaden trotseer je met een fluitje van een cent.

Een elektrische fiets van Batavus koop je bij Spijkers Fietsen

Wil je jouw toekomstige elektrische Batavus fiets eerst testen en verschillende modellen vergelijken? Dat kan, helemaal gratis! Maak direct een afspraak voor een vrijblijvende testrit.

Proefrit inplannen