De Batavus Fonk: Jouw vonk in de stad voor elke rit!

Als je in de markt bent voor een nieuwe fiets denk je al snel aan Batavus, het oer-Hollandse fietsmerk heeft voor ieder wat wils.
Voor de sportieve fietsliefhebber die lange tochten wil maken zijn de elektrische fietsen van Batavus een must have. Voor de jonge gezinnen zijn de bakfietsen de perfecte keuze om veilig met de kinderen de weg op te gaan. Groeien de kinderen de bakfiets uit? Geen probleem! Met de kinderfietsen van Batavus krijgen ze het fietsen snel onder de knie.
Deze maand staat er een andere categorie van het merk in het zonnetje; namelijk de stadsfiets!

De Batavus Fonk 7 – de allrounder voor in de stad.

Of je nu naar je werk gaat of even de stad door moet voor een boodschap, met de Fonk 7 ben je er vliegensvlug. Deze gloednieuwe fiets van Batavus is uitgerust met een hoop handigheidjes die deze fiets perfect maken voor in de stad. Zo is de fiets gemaakt met een lichtgewicht frame, hierdoor is het de ideale fiets waarmee jij je lekker snel beweegt door het drukke stadsverkeer en elke bocht met het volste vertrouwen kan nemen. Als je je fiets wil parkeren hoef je je niet suf te zoeken naar dat ene vrije plekje onder in de fietsenstalling – de Fonk 7 zet je makkelijk boven in het rek.

Met deze fiets ben je altijd zichtbaar in de stad. Dankzij de slimme Batavus Aerline verlichting hoef je je nooit af te vragen of je verlichting wel aan staat, dit slimme systeem zorgt er namelijk voor dat je verlichting automatisch gaat branden! De voorlamp is hoog op het stuur geplaatst zodat je altijd zichtbaar bent. De verlichting heeft daarnaast ook een standlichtfunctie, wat wel zo fijn is als je stilstaat bij een van de vele rode rode verkeerslichten die je in de stad tegenkomt.
De verlichting van de Fonk brandt dus altijd, hierdoor ben je optimaal zichtbaar in het verkeer en heb je een stadsfiets waar je op kan vertrouwen.

Met de Batavus Fonk 7 kun je je fietsavonturen nog handiger en leuker maken. De achterdrager is uitgerust met het innovatieve MIK-systeem, waarmee je eenvoudig allerlei fietsaccessoires kunt vastklikken. Of je nu een fietstas, een mandje of een kinderzitje wilt meenemen, het MIK-systeem zorgt ervoor dat alles stevig en veilig op zijn plek blijft. Bovendien kun je de fiets optioneel uitbreiden met een mandje voorop. Dit biedt extra ruimte voor je boodschappen, picknickspullen of andere bagage. Zo ben je altijd goed voorbereid, of je nu even snel de stad door moet of je een lange tocht gaat maken.

Ben jij ook geïnteresseerd? Kom gerust even langs in onze winkel voor een proefrit.

Meer nieuws & tips

Batavus Fonk 7 Merk van de Maand

De Batavus Fonk: Jouw vonk in de stad voor elke rit!

Bekijk

Als je in de markt bent voor een nieuwe fiets denk je al snel aan Batavus, het oer-Hollandse fietsmerk heeft voor ieder wat wils. Voor de sportieve fietsliefhebber die lange

Essentieel Onderhoud voor Jouw Fiets: Tips en Trucs

Bekijk

Het onderhouden van je fiets is van vitaal belang om zijn prestaties en levensduur te behouden. Of je nu een e-bike, stadsfiets, mountainbike of racefiets hebt, regelmatig onderhoud is de

Ontdek de Stijlvolle Wereld van Cortina en de Iconische U4 Transportfiets

Bekijk

Deze maand zetten we bij Spijkers het merk Cortina in de schijnwerpers als ons merk van de maand! En wat past er nu beter bij het voorjaar dan een nieuwe,