Beoordeeld met

Door klanten beoordeeld met een 10 Bekijk de reviews

Volg ons


social icon facebook social icon instagram social icon linkedin

KNALLEND 2023 IN MET VUURWERK VAN SPIJKERS

Spijkers Fietsen

Fietsen

Het is altijd tijd voor een fiets van Spijkers Fietsen. Voor kinderen die net leren fietsen en voor tieners op weg naar de middelbare school. Maar ook voor studenten op zoek naar een tweedehandsje en voor volwassenen die tijdens hun dagelijkse ritten wel een momentje van ontspanning kunnen gebruiken. Ons assortiment varieert van een lichtgewicht loopfiets, veilige kinderfietsen en stoere tienerfietsen tot een trendy bakfiets, compacte stadsfietsen en functionele transportfietsen.

Daarnaast vind je ruim 25 verschillende merken in ons assortiment waaronder Batavus, Gazelle, Giant en Cortina. Weet je precies wat je wilt, of ben je nog zoekende? Je bent altijd welkom voor advies of een proefrit in onze showroom.

Maak een afspraak voor
een proefrit

Afspraak maken

Een greep uit ons assortiment

Bekijk in onze webshop

Stadsfietsen

Naar je werk, school of de supermarkt: een stadsfiets maakt van iedere fietstocht een feestje en is perfect voor je dagelijkse ritten! Je herkent onze stadsfietsen aan een stevig slot en dichte kettingkast. Dat is wel zo veilig en bovenal onderhoudsarm.

Bakfietsen

Met een bakfiets trek je er makkelijk en veilig op uit. De kinderen naar school brengen, boodschappen doen of gezellig samen met je kroost een frisse neus halen: jij pakt binnenkort de bakfiets! Het is een ideaal én duurzaam alternatief voor de auto, zeker in de stad.

Mountainbikes

Klimmen, crossen en racen. Mountainbiken is dé activiteit voor een rustig weekend of een avontuurlijke vakantie. Dankzij de dikke banden met veel profiel is deze fiets perfect om offroad te rijden. Steile bergtrails en modderige bospaden trotseer je met een fluitje van een cent.

Sportieve fietsen

Bij Spijkers Fietsen vind je hybride-, trekking-, en toerfietsen van topmerken. Want niet alleen racefietsen en mountainbikes vallen in de categorie ‘sportieve fietsen’.

Kinderfietsen

Het kopen van een kinderfiets is vaak lastiger dan je denkt. Je wilt je kind tenslotte op zijn of haar eigen tempo laten wennen aan een ‘grote fiets’ om ze vervolgens veilig de weg op sturen. Bij Spijkers Fietsen vind je veilige, wendbare en hippe fietsen voor jouw peuter, kleuter of tiener.

Loopfietsen

Draag spelenderwijze bij aan de motorische ontwikkeling van jouw peuter met een loopfiets. Jouw kleintje leert bochten maken, evenwicht bewaren, afstand inschatten én snelheid bepalen. Bovendien wordt de stap naar een ‘echte’ fiets minder spannend.

Stuntsteps

Een stuntstep is gemaakt om stunts en tricks te doen. Het is een stevige step met speciale, vaak wat kleinere wielen en een recht stuur. Bij Spijkers Fietsen vind je stuntsteps in diverse maten voor beginners en gevorderde stunters.

Gebruikte fietsen

Spijkers Fietsen heeft een mooi assortiment aan tweedehands (elektrische) fietsen van goede kwaliteit. Een nieuwe fiets hoeft helemaal niet duur te zijn!

Elektrische fietsen

Bezweet aankomen op je werk en zwoegen in de wind: met een snelle, moderne e-bike is dat verleden tijd. Voor een uitgebreid aanbod aan elektrische fietsen ben je bij Spijkers Fietsen Tilburg aan het juiste adres.

Liever een fiets leasen?

Wil je een (elektrische) fiets leasen of heb je hulp nodig bij het inregelen van het fietsplan? Spijkers Fietsen helpt je zakelijk op weg!

Welke fiets past bij jou?

Zithouding en framemaat
Een verkeerde zithouding door een te grote, te kleine of verkeerd afgestelde fiets kan leiden tot pijnklachten. Het berekenen van de juiste framemaat en het afstellen van je stuur, zadel en pedalen zijn daarom van groot belang. Fietsen wordt namelijk nóg leuker op een comfortabele fiets.

Ketting of belt drive
Kies je voor een fiets met een traditionele ketting of ben jij meer het type dat voor de innovatieve, stille en vrijwel onderhoudsvrije riemaandrijving gaat? Ervaar het verschil tussen deze twee mechanismen zelf tijdens een proefrit bij Spijkers Fietsen.

Aantal versnellingen
Afhankelijk van hoe veel en hoe ver je fietst kunnen versnellingen een belangrijke rol spelen. Versnellingen komen goed van pas als je lange stukken moet fietsen, onderweg vaak te maken hebt met tegenwind of bijvoorbeeld een kinderzitje achterop hebt. Wat past bij jouw rijstijl? We adviseren je graag!

Rollerbrakes, terugtraprem of…
Je wilt snel en veilig kunnen remmen wanneer het nodig is. Denk goed na waarvoor je jouw nieuwe fiets gaat gebruiken en stem hier je remsysteem op af. Er zijn veel verschillende remsystemen, ieder met voor- en nadelen. Kom ze testen bij Spijkers Fietsen.

Lichtgewicht, tussengewicht of zwaargewicht?
Tegenwoordig zijn er steeds meer moderne, lichte materialen op de markt. Het gewicht per fiets varieert en is afhankelijk van veel factoren. Zo is een e-bike inclusief motor en accu natuurlijk zwaarder dan een compacte, wendbare stadsfiets. Waar ben jij naar op zoek?

Persoonlijk advies: alles voor een tevreden klant
We doen er alles aan om je te voorzien van eerlijk advies. Profiteer daarnaast van onze servicepakketten, reserveer een gratis leenfiets of maak gebruik van onze haal- en brengservive. Door te luisteren naar je wensen en dankzij onze jarenlange ervaring kiezen we de fiets die écht bij jou past!

Nieuws & Tips

5 avontuurlijke mountainbikeroutes in en rondom Tilburg

Woon je in Tilburg of omgeving? Dan heb je geluk! Wij delen MTB-routes in de buurt.

Bekijk

Deze invloed heeft kou en vorst op de accu van je e-bike

Nu de wintermaanden zijn aangebroken, ontstaan er een aantal uitdagingen voor de accu van je e-bike.

Bekijk

Sinterklaasactie: kleur en win!

Sint is in het land, dus er mag weer gekleurd worden!

Bekijk

Een fiets koop je bij Spijkers Fietsen

Wij geven je graag persoonlijk advies, antwoord op al je vragen en de nodige proefritten. Want uiteindelijk zijn tips, vakkundig advies en het gevoel dat je op de fiets krijgt minstens zo belangrijk als het uiterlijk.

Proefrit inplannen