Beoordeeld met

Door klanten beoordeeld met een 10 Bekijk de reviews

Volg ons


social icon facebook social icon instagram social icon linkedin

KNALLEND 2024 IN MET VUURWERK VAN SPIJKERS

Spijkers Fietsen
Stuur een bericht

Fietsen

Gebruikte fietsen

Op zoek naar een mooie nieuwe fiets, maar niet van plan om de hoofdprijs te betalen? Naast een compleet assortiment aan nieuwe fietsen, onderdelen en accessoires beschikt Spijkers Fietsen Tilburg ook over een uitgebreid aanbod aan tweedehands fietsen tegen zeer scherpe prijzen.

Maak een afspraak voor een proefrit

Afspraak maken

Van stadsfiets tot elektrische fiets

Spijkers Fietsen staat garant voor hoge kwaliteit tweedehands heren-, dames- en kinderfietsen. Ons aanbod tweedehands fietsen varieert continu. Naast de standaard fietsen bieden we ook tweedehands elektrische fietsen. Elektrisch fietsen hoeft namelijk helemaal niet duur te zijn!

Inclusief kwaliteitscheck
Bij Spijkers Fietsen worden alle tweedehands fietsen uitvoerig nagekeken op het bandenprofiel, de lichtsterkte van de verlichting, kettingspanning en veel meer. De fiets ondergaat dus voor gebruik een complete kwaliteitscheck. Zo weet je zeker dat je met een hoogwaardige en vertrouwde fiets naar huis toe gaat.

Opruiming tweedehands fietsen
Wij organiseren jaarlijkse opruimingsdagen en tweedehands fietsenmarkten. Zo profiteer je van hoge kwaliteit tweedehands of nieuwe fietsen tegen zeer scherpe prijzen. Houd de website van Spijkers Fietsen in de gaten en like onze Facebookpagina. Zo blijf je op de hoogte van nieuwe producten en acties die je absoluut niet mag missen.

 

Benieuwd naar het assortiment?

Kom dan snel op bezoek. Zie je een leuke fiets staan? Dan is het uiteraard mogelijk om een testrit te maken. Zo weet je zeker dat je de juiste fiets mee naar huist neemt.

Een greep uit ons assortiment

Bekijk in onze webshop

Bakfietsen

Met een bakfiets trek je er makkelijk en veilig op uit. De kinderen naar school brengen, boodschappen doen of gezellig samen met je kroost een frisse neus halen: jij pakt binnenkort de bakfiets! Het is een ideaal én duurzaam alternatief voor de auto, zeker in de stad.

Meegroeifietsen

Vici meegroeifiets kinderen

Draag spelenderwijze bij aan de motorische ontwikkeling van jouw peuter met eenmeegroeifiets. Jouw kleintje leert bochten maken, evenwicht bewaren, afstand inschatten én snelheid bepalen. Bovendien leert hij of zij fietsen zónder zijwieltjes.

Transportfietsen tieners

Transportfietsen zijn al jaren favoriet onder de (middelbare) scholieren. Je herkent een transportfiets aan de voordrager, soms aangekleed met een stoere krat of een kleurrijke mand. Zo vervoer je moeiteloos en veilig je zware boekentas.

BMX

BMX, oftewel Bicycle Moto Cross, is hot! De combinatie van het vrij bewegende stuur, het lage lichte frame, grote pedalen en kleine wielen maakt een BMX perfect voor het uitvoeren van stunts en trucs. Daarnaast geven we je gepast advies over de verschillende BMX disciplines: dirt, street, park, vert of flatland.

Loopfietsen

Draag spelenderwijze bij aan de motorische ontwikkeling van jouw peuter met een loopfiets. Jouw kleintje leert bochten maken, evenwicht bewaren, afstand inschatten én snelheid bepalen. Bovendien wordt de stap naar een ‘echte’ fiets minder spannend.

Stadsfietsen

Stadsfietsen

Naar je werk, school of de supermarkt: een stadsfiets maakt van iedere fietstocht een feestje en is perfect voor je dagelijkse ritten! Je herkent onze stadsfietsen aan een stevig slot en dichte kettingkast. Dat is wel zo veilig en bovenal onderhoudsarm.

Garantie


Op alle tweedehands fietsen

krijg je BOVAG garantie van 12 maanden. Voor de jonge elektrische fietsen geldt in vele gevallen een garantie van 2 jaar. Wil je graag weten wat er precies onder deze garantie valt? Vraag het aan één van onze medewerkers. 

Tweedehands fietsen koop je bij Spijkers Fietsen

Met een tweedehands (elektrische) fiets kun je net zoveel plezier beleven als een nieuwe! Kom langs in onze showroom of plan een proefrit in.

Proefrit inplannen