Beoordeeld met

Door klanten beoordeeld met een 10 Bekijk de reviews

Volg ons


social icon facebook social icon instagram social icon linkedin

KNALLEND 2023 IN MET VUURWERK VAN SPIJKERS

Spijkers Fietsen

Fietsen

Gebruikte fietsen

Op zoek naar een mooie nieuwe fiets, maar niet van plan om de hoofdprijs te betalen? Naast een compleet assortiment aan nieuwe fietsen, onderdelen en accessoires beschikt Spijkers Fietsen Tilburg ook over een uitgebreid aanbod aan tweedehands fietsen tegen zeer scherpe prijzen.

Maak een afspraak voor een proefrit

Afspraak maken

Van stadsfiets tot elektrische fiets

Spijkers Fietsen staat garant voor hoge kwaliteit tweedehands heren-, dames- en kinderfietsen. Ons aanbod tweedehands fietsen varieert continu. Naast de standaard fietsen bieden we ook tweedehands elektrische fietsen. Elektrisch fietsen hoeft namelijk helemaal niet duur te zijn!

Inclusief kwaliteitscheck
Bij Spijkers Fietsen worden alle tweedehands fietsen uitvoerig nagekeken op het bandenprofiel, de lichtsterkte van de verlichting, kettingspanning en veel meer. De fiets ondergaat dus voor gebruik een complete kwaliteitscheck. Zo weet je zeker dat je met een hoogwaardige en vertrouwde fiets naar huis toe gaat.

Opruiming tweedehands fietsen
Wij organiseren jaarlijkse opruimingsdagen en tweedehands fietsenmarkten. Zo profiteer je van hoge kwaliteit tweedehands of nieuwe fietsen tegen zeer scherpe prijzen. Houd de website van Spijkers Fietsen in de gaten en like onze Facebookpagina. Zo blijf je op de hoogte van nieuwe producten en acties die je absoluut niet mag missen.

 

Benieuwd naar het assortiment?

Kom dan snel op bezoek. Zie je een leuke fiets staan? Dan is het uiteraard mogelijk om een testrit te maken. Zo weet je zeker dat je de juiste fiets mee naar huist neemt.

Een greep uit ons assortiment

Bekijk in onze webshop

Stuntsteps

Een stuntstep is gemaakt om stunts en tricks te doen. Het is een stevige step met speciale, vaak wat kleinere wielen en een recht stuur. Bij Spijkers Fietsen vind je stuntsteps in diverse maten voor beginners en gevorderde stunters.

Gebruikte fietsen

Spijkers Fietsen heeft een mooi assortiment aan tweedehands (elektrische) fietsen van goede kwaliteit. Een nieuwe fiets hoeft helemaal niet duur te zijn!

Stadsfietsen tieners

Naar je bijbaan, school of naar de supermarkt in het tussenuur: een stadsfiets maakt van iedere fietstocht een feestje en is perfect voor je dagelijkse ritten! Je herkent onze stadsfietsen aan een stevig slot en dichte kettingkast, dat is wel zo veilig en bovenal onderhoudsarm.

Loopfietsen

Draag spelenderwijze bij aan de motorische ontwikkeling van jouw peuter met een loopfiets. Jouw kleintje leert bochten maken, evenwicht bewaren, afstand inschatten én snelheid bepalen. Bovendien wordt de stap naar een ‘echte’ fiets minder spannend.

Mountainbikes

Klimmen, crossen en racen. Mountainbiken is dé activiteit voor een rustig weekend of een avontuurlijke vakantie. Dankzij de dikke banden met veel profiel is deze fiets perfect om offroad te rijden. Steile bergtrails en modderige bospaden trotseer je met een fluitje van een cent.

Schoolfietsen

Met een fiets van Spijkers Fietsen ga je flitsend het nieuwe schooljaar in. In onze showroom vind je stoere en hippe schoolfietsen die er niet alleen gaaf uitzien, maar ook 100% stevigheid, wendbaarheid en fietscomfort bieden.

Garantie


Op alle tweedehands fietsen

krijg je BOVAG garantie van 12 maanden. Voor de jonge elektrische fietsen geldt in vele gevallen een garantie van 2 jaar. Wil je graag weten wat er precies onder deze garantie valt? Vraag het aan één van onze medewerkers. 

Tweedehands fietsen koop je bij Spijkers Fietsen

Met een tweedehands (elektrische) fiets kun je net zoveel plezier beleven als een nieuwe! Kom langs in onze showroom of plan een proefrit in.

Proefrit inplannen