Beoordeeld met

Door klanten beoordeeld met een 10 Bekijk de reviews

Volg ons


social icon facebook social icon instagram social icon linkedin

KNALLEND 2024 IN MET VUURWERK VAN SPIJKERS

Spijkers Fietsen

E-bikes


Elektrische fietsen van FLYER

Ook op het gebied van e-bikes zet FLYER vol in op innovatie. Zo ontwikkelden zij in 1993 al hun eerste prototype van de elektrische fiets. Inmiddels hebben zij voor iedere gelegenheid een e-bike ontwikkeld. Denk hierbij aan mountain, crossover, tour en urban. Hierbij heb je de keuze uit drie frametypes: hoog, medium en laag.

FLYER e-bike systeem

FLYER e-bikes met een Panasonic motor zijn voorzien van hun zelfontwikkelde systeem, FLYER Intelligent Technology. De FIT-systeemintegratie verbindt alle fietscomponenten en optimaliseert de onderlinge interactie. De vier verschillende ondersteuningsniveau ’s zijn ingericht op een efficiënte rijstijl.

FLYER motor en accu

In de meeste gevallen wordt het FIT-systeem ondersteund door een krachtige Panasonic middenmotor. Deze verzorgt de unieke rijervaring van FLYER. In combinatie met een accu van FLYER of Bosch ontstaat de ideale balans tussen kracht, capaciteit, levensduur en gewicht. Door het gebruik van lithium-ionbatterijen blijft het gewicht van de fiets relatief laag terwijl er wel meer energie wordt opgeslagen.

Interesse in een e-bike van FLYER?

Neem contact op of bezoek onze showroom

Een greep uit ons assortiment

Bekijk in onze webshop

Mamafietsen

spijkers mamafiets

Een ritje naar je werk, de supermarkt, of even je kinderen ophalen van school: met een mamafiets kan het allemaal! Door het supersterke frame kan je best wat bagage vervoeren.

Fatbikes

Je hebt ze misschien wel eens door de binnenstad zien cruisen: fatbikes zijn je-van-het tegenwoordig. Je herkent ze aan de brede banden, het retro zadel en motorachtige frame. Wij zijn er dol op! Daarom vind je ook fatbikes in het assortiment van Spijkers Fietsen.

Loopfietsen

Draag spelenderwijze bij aan de motorische ontwikkeling van jouw peuter met een loopfiets. Jouw kleintje leert bochten maken, evenwicht bewaren, afstand inschatten én snelheid bepalen. Bovendien wordt de stap naar een ‘echte’ fiets minder spannend.

Sportieve fietsen

Bij Spijkers Fietsen vind je hybride-, trekking-, en toerfietsen van topmerken. Want niet alleen racefietsen en mountainbikes vallen in de categorie ‘sportieve fietsen’.

Stuntsteps

Een stuntstep is gemaakt om stunts en tricks te doen. Het is een stevige step met speciale, vaak wat kleinere wielen en een recht stuur. Bij Spijkers Fietsen vind je stuntsteps in diverse maten voor beginners en gevorderde stunters.

Bakfietsen

Met een bakfiets trek je er makkelijk en veilig op uit. De kinderen naar school brengen, boodschappen doen of gezellig samen met je kroost een frisse neus halen: jij pakt binnenkort de bakfiets! Het is een ideaal én duurzaam alternatief voor de auto, zeker in de stad.

Een elektrische fiets van FLYER koop je bij Spijkers Fietsen

Wil je jouw toekomstige elektrische FLYER e-bike eerst testen en verschillende modellen vergelijken? Dat kan, helemaal gratis! Maak direct een afspraak voor een vrijblijvende testrit.

Proefrit inplannen
Vacature
Fulltime Fietsenmonteur

Wij zijn per op zoek naar een gemotiveerde en ervaren fietsenmonteur om ons team te versterken.