Beoordeeld met

Door klanten beoordeeld met een 10 Bekijk de reviews

Volg ons


social icon facebook social icon instagram social icon linkedin

KNALLEND 2024 IN MET VUURWERK VAN SPIJKERS

Spijkers Fietsen

Speed pedelec


Speed pedelecs van FLYER

Met een krachtige naafmotor met enorme duwkracht bereik je in een mum van tijd je bestemming. De speed pedelec is perfect voor degenen die snel van hun werk of huis willen reizen. Met deze snelle e-bikes behaal je een snelheid tot wel 45 km/u.

FLYER speed pedelec series

De speed pedelecs van FLYER zijn op te delen in twee groepen. De FLYER Upstreet-serie is het meest geschikt voor woon- werkverkeer en in verschillende modellen verkrijgbaar. Voor de avonturiers is de FLYER Goroc in de categorie cross aan te bevelen. Deze serie neigt meer naar een e-mountainbike. Zo kun je er naast stadstochten ook natuurritten mee maken.

Panasonic middenmotor

De speed pedelecs van FLYER zijn voorzien van een Panasonic middenmotor. Vergeleken met een voorwielmotor rijdt een middenmotor veel natuurlijker, waardoor de fiets veiliger is in het verkeer. De krachtige naafmotor is vrijwel geruisloos. Hiermee glijd je moeiteloos over het asfalt.

Interesse in een speed pedelec van FLYER?

Neem contact op of bezoek onze showroom

Een greep uit ons assortiment

Bekijk in onze webshop

Stadsfietsen tieners

Naar je bijbaan, school of naar de supermarkt in het tussenuur: een stadsfiets maakt van iedere fietstocht een feestje en is perfect voor je dagelijkse ritten! Je herkent onze stadsfietsen aan een stevig slot en dichte kettingkast, dat is wel zo veilig en bovenal onderhoudsarm.

Gebruikte fietsen

Spijkers Fietsen heeft een mooi assortiment aan tweedehands (elektrische) fietsen van goede kwaliteit. Een nieuwe fiets hoeft helemaal niet duur te zijn!

Stadsfietsen

Stadsfietsen

Naar je werk, school of de supermarkt: een stadsfiets maakt van iedere fietstocht een feestje en is perfect voor je dagelijkse ritten! Je herkent onze stadsfietsen aan een stevig slot en dichte kettingkast. Dat is wel zo veilig en bovenal onderhoudsarm.

Transportfietsen

Cortina Transport fiets

Transportfietsen zijn enorm in trek en niet meer weg te denken uit het huidige straatbeeld. Je herkent een transportfiets aan de voordrager, soms aangekleed met een stoere krat of een kleurrijke mand. Zo vervoer je moeiteloos en veilig je zware laptop- of boodschappentas.

Fatbikes

Je hebt ze misschien wel eens door de binnenstad zien cruisen: fatbikes zijn je-van-het tegenwoordig. Je herkent ze aan de brede banden, het retro zadel en motorachtige frame. Wij zijn er dol op! Daarom vind je ook fatbikes in het assortiment van Spijkers Fietsen.

Mamafietsen

spijkers mamafiets

Een ritje naar je werk, de supermarkt, of even je kinderen ophalen van school: met een mamafiets kan het allemaal! Door het supersterke frame kan je best wat bagage vervoeren.

Een speed pedelec van FLYER koop je bij Spijkers Fietsen

Wil je jouw toekomstige elektrische FLYER speed pedelec eerst testen en verschillende modellen vergelijken? Dat kan, helemaal gratis! Maak direct een afspraak voor een vrijblijvende testrit.

Proefrit inplannen

Een dag vol fietsplezier

Op 18 mei is onze Family Fun dag!

Speciale acties, lekker eten en drinken én een kleurplaten actie: onze deuren staan open voor een hoop gezelligheid. Kom je ook langs?

Vacature
Fulltime Fietsenmonteur

Wij zijn per op zoek naar een gemotiveerde en ervaren fietsenmonteur om ons team te versterken.