Beoordeeld met

Door klanten beoordeeld met een 10 Bekijk de reviews

Volg ons


social icon facebook social icon instagram social icon linkedin

KNALLEND 2023 IN MET VUURWERK VAN SPIJKERS

Spijkers Fietsen

Speed pedelec


Speed pedelecs van FLYER

Met een krachtige naafmotor met enorme duwkracht bereik je in een mum van tijd je bestemming. De speed pedelec is perfect voor degenen die snel van hun werk of huis willen reizen. Met deze snelle e-bikes behaal je een snelheid tot wel 45 km/u.

FLYER speed pedelec series

De speed pedelecs van FLYER zijn op te delen in twee groepen. De FLYER Upstreet-serie is het meest geschikt voor woon- werkverkeer en in verschillende modellen verkrijgbaar. Voor de avonturiers is de FLYER Goroc in de categorie cross aan te bevelen. Deze serie neigt meer naar een e-mountainbike. Zo kun je er naast stadstochten ook natuurritten mee maken.

Panasonic middenmotor

De speed pedelecs van FLYER zijn voorzien van een Panasonic middenmotor. Vergeleken met een voorwielmotor rijdt een middenmotor veel natuurlijker, waardoor de fiets veiliger is in het verkeer. De krachtige naafmotor is vrijwel geruisloos. Hiermee glijd je moeiteloos over het asfalt.

Interesse in een speed pedelec van FLYER?

Neem contact op of bezoek onze showroom

Een greep uit ons assortiment

Bekijk in onze webshop

Gebruikte fietsen

Spijkers Fietsen heeft een mooi assortiment aan tweedehands (elektrische) fietsen van goede kwaliteit. Een nieuwe fiets hoeft helemaal niet duur te zijn!

Loopfietsen

Draag spelenderwijze bij aan de motorische ontwikkeling van jouw peuter met een loopfiets. Jouw kleintje leert bochten maken, evenwicht bewaren, afstand inschatten én snelheid bepalen. Bovendien wordt de stap naar een ‘echte’ fiets minder spannend.

Elektrische fietsen

Bezweet aankomen op je werk en zwoegen in de wind: met een snelle, moderne e-bike is dat verleden tijd. Voor een uitgebreid aanbod aan elektrische fietsen ben je bij Spijkers Fietsen Tilburg aan het juiste adres.

BMX

BMX, oftewel Bicycle Moto Cross, is hot! De combinatie van het vrij bewegende stuur, het lage lichte frame, grote pedalen en kleine wielen maakt een BMX perfect voor het uitvoeren van stunts en trucs. Daarnaast geven we je gepast advies over de verschillende BMX disciplines: dirt, street, park, vert of flatland.

Bakfietsen

Met een bakfiets trek je er makkelijk en veilig op uit. De kinderen naar school brengen, boodschappen doen of gezellig samen met je kroost een frisse neus halen: jij pakt binnenkort de bakfiets! Het is een ideaal én duurzaam alternatief voor de auto, zeker in de stad.

Sportieve fietsen

Bij Spijkers Fietsen vind je hybride-, trekking-, en toerfietsen van topmerken. Want niet alleen racefietsen en mountainbikes vallen in de categorie ‘sportieve fietsen’.

Een speed pedelec van FLYER koop je bij Spijkers Fietsen

Wil je jouw toekomstige elektrische FLYER speed pedelec eerst testen en verschillende modellen vergelijken? Dat kan, helemaal gratis! Maak direct een afspraak voor een vrijblijvende testrit.

Proefrit inplannen