Beoordeeld met

Door klanten beoordeeld met een 10 Bekijk de reviews

Volg ons


social icon facebook social icon instagram social icon linkedin

KNALLEND 2024 IN MET VUURWERK VAN SPIJKERS

Spijkers Fietsen

E-bikes


Elektrische fietsen van Gazelle

De kwaliteit van een Gazelle fiets heeft ervoor gezorgd dat deze overal in Nederland te vinden zijn. Gazelle streeft ernaar om het rijden van een fiets sneller, makkelijker en vooral ook leuker te maken. Met de elektrische fietsen van Gazelle trotseer je tot maximaal 25 km/u het spitsuur zonder je in het zweet te werken. Tussen het brede assortiment aan trapondersteuning zit er iets bij voor iedere fietser.

E-bikes van Gazelle met voorwiel- en middenmotor

De elektrische fietsen van Gazelle zijn verkrijgbaar met zowel een midden- als voorwielmotor. Bij een fiets met middenmotor heb je de keuze uit een Bosch of Shimano STEPS motor. Daarnaast beschikt iedere fiets over een rotatie- en trapkrachtsensor. Deze sensoren herkennen hoeveel ondersteuning je nodig hebt tijdens je rit.

Gazelle accu

De accu van een Gazelle e-bike kan op twee verschillende posities zitten en bepaalt waar het zwaartepunt van de fiets zit. Bij e-bikes met een voorwielmotor is dit vaak onder de bagedrager voor een optimale balans van de fiets. De accu’s zijn uitneembaar waardoor er ruimte is voor een lage instap. Samen met de motor zorgt de accu ervoor dat het gewicht rond de zes kilo hoger ligt dan bij een gewone fiets.

Gazelle actieradius

Doorgaans heeft een accu een levensduur van zo’n 5-7 jaar. Hoeveel kilometer je met een volle accu kunt afleggen, is afhankelijk van verschillende factoren. Denk hierbij aan weersomstandigheden, bandenspanning en efficiënt schakelen. Ook het type accu is hierop van invloed. Als je grotere afstanden af wilt leggen, kies je het beste een grotere accu.

Interesse in een e-bike van Gazelle?

Neem contact op of bezoek onze showroom

Een greep uit ons assortiment

Bekijk in onze webshop

Meegroeifietsen

Vici meegroeifiets kinderen

Draag spelenderwijze bij aan de motorische ontwikkeling van jouw peuter met eenmeegroeifiets. Jouw kleintje leert bochten maken, evenwicht bewaren, afstand inschatten én snelheid bepalen. Bovendien leert hij of zij fietsen zónder zijwieltjes.

Schoolfietsen

Met een fiets van Spijkers Fietsen ga je flitsend het nieuwe schooljaar in. In onze showroom vind je stoere en hippe schoolfietsen die er niet alleen gaaf uitzien, maar ook 100% stevigheid, wendbaarheid en fietscomfort bieden.

BMX

BMX, oftewel Bicycle Moto Cross, is hot! De combinatie van het vrij bewegende stuur, het lage lichte frame, grote pedalen en kleine wielen maakt een BMX perfect voor het uitvoeren van stunts en trucs. Daarnaast geven we je gepast advies over de verschillende BMX disciplines: dirt, street, park, vert of flatland.

Gebruikte fietsen

Spijkers Fietsen heeft een mooi assortiment aan tweedehands (elektrische) fietsen van goede kwaliteit. Een nieuwe fiets hoeft helemaal niet duur te zijn!

Fatbikes

Je hebt ze misschien wel eens door de binnenstad zien cruisen: fatbikes zijn je-van-het tegenwoordig. Je herkent ze aan de brede banden, het retro zadel en motorachtige frame. Wij zijn er dol op! Daarom vind je ook fatbikes in het assortiment van Spijkers Fietsen.

Mamafietsen

spijkers mamafiets

Een ritje naar je werk, de supermarkt, of even je kinderen ophalen van school: met een mamafiets kan het allemaal! Door het supersterke frame kan je best wat bagage vervoeren.

Een elektrische fiets van Gazelle koop je bij Spijkers Fietsen

Wil je jouw toekomstige elektrische Gazelle e-bike eerst testen en verschillende modellen vergelijken? Dat kan, helemaal gratis! Maak direct een afspraak voor een vrijblijvende testrit.

Proefrit inplannen
Vacature
Fulltime Fietsenmonteur

Wij zijn per op zoek naar een gemotiveerde en ervaren fietsenmonteur om ons team te versterken.