Beoordeeld met

Door klanten beoordeeld met een 10 Bekijk de reviews

Volg ons


social icon facebook social icon instagram social icon linkedin

KNALLEND 2024 IN MET VUURWERK VAN SPIJKERS

Spijkers Fietsen
Stuur een bericht

E-bikes


Elektrische fietsen van Gazelle

De kwaliteit van een Gazelle fiets heeft ervoor gezorgd dat deze overal in Nederland te vinden zijn. Gazelle streeft ernaar om het rijden van een fiets sneller, makkelijker en vooral ook leuker te maken. Met de elektrische fietsen van Gazelle trotseer je tot maximaal 25 km/u het spitsuur zonder je in het zweet te werken. Tussen het brede assortiment aan trapondersteuning zit er iets bij voor iedere fietser.

E-bikes van Gazelle met voorwiel- en middenmotor

De elektrische fietsen van Gazelle zijn verkrijgbaar met zowel een midden- als voorwielmotor. Bij een fiets met middenmotor heb je de keuze uit een Bosch of Shimano STEPS motor. Daarnaast beschikt iedere fiets over een rotatie- en trapkrachtsensor. Deze sensoren herkennen hoeveel ondersteuning je nodig hebt tijdens je rit.

Gazelle accu

De accu van een Gazelle e-bike kan op drie verschillende posities zitten en bepaalt waar het zwaartepunt van de fiets zit. Bij e-bikes met een voorwielmotor is dit vaak onder de bagedrager voor een optimale balans van de fiets. De accu’s zijn uitneembaar waardoor er ruimte is voor een lage instap. Samen met de motor zorgt de accu ervoor dat het gewicht rond de zes kilo hoger ligt dan bij een gewone fiets.

Gazelle actieradius

Doorgaans heeft een accu een levensduur van zo’n 4-5 jaar. Hoeveel kilometer je met een volle accu kunt afleggen, is afhankelijk van verschillende factoren. Denk hierbij aan weersomstandigheden, bandenspanning en efficiënt schakelen. Ook het type accu is hierop van invloed. Als je grotere afstanden af wilt leggen, kies je het beste een grotere accu.

Interesse in een e-bike van Gazelle?

Neem contact op of bezoek onze showroom

Een greep uit ons assortiment

Bekijk in onze webshop

Sportieve fietsen

Bij Spijkers Fietsen vind je hybride-, trekking-, en toerfietsen van topmerken. Want niet alleen racefietsen en mountainbikes vallen in de categorie ‘sportieve fietsen’.

Elektrische fietsen

Bezweet aankomen op je werk en zwoegen in de wind: met een snelle, moderne e-bike is dat verleden tijd. Voor een uitgebreid aanbod aan elektrische fietsen ben je bij Spijkers Fietsen Tilburg aan het juiste adres.

Mamafietsen

spijkers mamafiets

Een ritje naar je werk, de supermarkt, of even je kinderen ophalen van school: met een mamafiets kan het allemaal! Door het supersterke frame kan je best wat bagage vervoeren.

Stadsfietsen

Stadsfietsen

Naar je werk, school of de supermarkt: een stadsfiets maakt van iedere fietstocht een feestje en is perfect voor je dagelijkse ritten! Je herkent onze stadsfietsen aan een stevig slot en dichte kettingkast. Dat is wel zo veilig en bovenal onderhoudsarm.

Loopfietsen

Draag spelenderwijze bij aan de motorische ontwikkeling van jouw peuter met een loopfiets. Jouw kleintje leert bochten maken, evenwicht bewaren, afstand inschatten én snelheid bepalen. Bovendien wordt de stap naar een ‘echte’ fiets minder spannend.

Transportfietsen tieners

Transportfietsen zijn al jaren favoriet onder de (middelbare) scholieren. Je herkent een transportfiets aan de voordrager, soms aangekleed met een stoere krat of een kleurrijke mand. Zo vervoer je moeiteloos en veilig je zware boekentas.

Een elektrische fiets van Gazelle koop je bij Spijkers Fietsen

Wil je jouw toekomstige elektrische Gazelle e-bike eerst testen en verschillende modellen vergelijken? Dat kan, helemaal gratis! Maak direct een afspraak voor een vrijblijvende testrit.

Proefrit inplannen