Beoordeeld met

Door klanten beoordeeld met een 10 Bekijk de reviews

Volg ons


social icon facebook social icon instagram social icon linkedin

KNALLEND 2024 IN MET VUURWERK VAN SPIJKERS

Spijkers Fietsen

E-bikes


Elektrische fietsen van Giant

Giant ken je misschien als fabrikant van racefietsen en mountainbikes, maar ook op de e-bike markt wordt Giant steeds populairder. De elektrische fietsen van Giant staan bekend om hun betrouwbaarheid en hebben verschillende prijzen gewonnen. Ze zijn perfect voor dagelijks gebruik in het woon-werkverkeer.

E-bikes van Giant met voorwiel- en middenmotor

De elektrische stadsfietsen van Giant zijn verkrijgbaar met een voorwiel- of middenmotor. Deze motor ondersteund snelheden tot 25 km/u. De SyncDrive technologie past de trapondersteuning aan op de natuurlijke trapbeweging van de fietser. Dit resulteert in een natuurlijk gevoel en responsieve ondersteuning.

Giant accu’s

Bij Giant heb je keuze uit twee EnergyPak accu’s: EnergyPak, EnergyPak Smart en EnergyPak Plus. In sommige modellen is de accu geïntegreerd in de onderbuis voor een strakke en minimalistische look. De EnergyPak Smart is voorzien van Giant’s meest hoogwaardige technologie. De aluminium behuizing waarin de accu is bevestigd, zorgt voor een snelle warmte afvoer. Afhankelijk van de laadcycli gaan EnergyPak Smart accu’s langer mee en kunnen ze tot 80 procent worden opgeladen binnen twee uur.

Interesse in een e-bike van Giant?

Neem contact op of bezoek onze showroom

Een greep uit ons assortiment

Bekijk in onze webshop

Fatbikes

Je hebt ze misschien wel eens door de binnenstad zien cruisen: fatbikes zijn je-van-het tegenwoordig. Je herkent ze aan de brede banden, het retro zadel en motorachtige frame. Wij zijn er dol op! Daarom vind je ook fatbikes in het assortiment van Spijkers Fietsen.

Meegroeifietsen

Vici meegroeifiets kinderen

Draag spelenderwijze bij aan de motorische ontwikkeling van jouw peuter met eenmeegroeifiets. Jouw kleintje leert bochten maken, evenwicht bewaren, afstand inschatten én snelheid bepalen. Bovendien leert hij of zij fietsen zónder zijwieltjes.

Kinderfietsen

Het kopen van een kinderfiets is vaak lastiger dan je denkt. Je wilt je kind tenslotte op zijn of haar eigen tempo laten wennen aan een ‘grote fiets’ om ze vervolgens veilig de weg op sturen. Bij Spijkers Fietsen vind je veilige, wendbare en hippe fietsen voor jouw peuter, kleuter of tiener.

Elektrische fietsen

Bezweet aankomen op je werk en zwoegen in de wind: met een snelle, moderne e-bike is dat verleden tijd. Voor een uitgebreid aanbod aan elektrische fietsen ben je bij Spijkers Fietsen Tilburg aan het juiste adres.

Stadsfietsen tieners

Naar je bijbaan, school of naar de supermarkt in het tussenuur: een stadsfiets maakt van iedere fietstocht een feestje en is perfect voor je dagelijkse ritten! Je herkent onze stadsfietsen aan een stevig slot en dichte kettingkast, dat is wel zo veilig en bovenal onderhoudsarm.

Sportieve fietsen

Bij Spijkers Fietsen vind je hybride-, trekking-, en toerfietsen van topmerken. Want niet alleen racefietsen en mountainbikes vallen in de categorie ‘sportieve fietsen’.

Een elektrische fiets van Giant koop je bij Spijkers Fietsen

Wil je jouw toekomstige elektrische Giant e-bike eerst testen en verschillende modellen vergelijken? Dat kan, helemaal gratis! Maak direct een afspraak voor een vrijblijvende testrit.

Proefrit inplannen

Een dag vol fietsplezier

Op 18 mei is onze Family Fun dag!

Speciale acties, lekker eten en drinken én een kleurplaten actie: onze deuren staan open voor een hoop gezelligheid. Kom je ook langs?

Vacature
Fulltime Fietsenmonteur

Wij zijn per op zoek naar een gemotiveerde en ervaren fietsenmonteur om ons team te versterken.