Beoordeeld met

Door klanten beoordeeld met een 10 Bekijk de reviews

Volg ons


social icon facebook social icon instagram social icon linkedin

KNALLEND 2024 IN MET VUURWERK VAN SPIJKERS

Spijkers Fietsen
Stuur een bericht

E-bikes


Elektrische fietsen van Giant

Giant ken je misschien als fabrikant van racefietsen en mountainbikes, maar ook op de e-bike markt wordt Giant steeds populairder. De elektrische fietsen van Giant staan bekend om hun betrouwbaarheid en hebben verschillende prijzen gewonnen. Ze zijn perfect voor dagelijks gebruik in het woon-werkverkeer.

E-bikes van Giant met voorwiel- en middenmotor

De elektrische stadsfietsen van Giant zijn verkrijgbaar met een voorwiel- of middenmotor. Deze motor ondersteund snelheden tot 25 km/u. De SyncDrive technologie past de trapondersteuning aan op de natuurlijke trapbeweging van de fietser. Dit resulteert in een natuurlijk gevoel en responsieve ondersteuning.

Giant accu’s

Bij Giant heb je keuze uit twee EnergyPak accu’s: EnergyPak, EnergyPak Smart en EnergyPak Plus. In sommige modellen is de accu geïntegreerd in de onderbuis voor een strakke en minimalistische look. De EnergyPak Smart is voorzien van Giant’s meest hoogwaardige technologie. De aluminium behuizing waarin de accu is bevestigd, zorgt voor een snelle warmte afvoer. Afhankelijk van de laadcycli gaan EnergyPak Smart accu’s langer mee en kunnen ze tot 80 procent worden opgeladen binnen twee uur.

Interesse in een e-bike van Giant?

Neem contact op of bezoek onze showroom

Een greep uit ons assortiment

Bekijk in onze webshop

Stadsfietsen

Stadsfietsen

Naar je werk, school of de supermarkt: een stadsfiets maakt van iedere fietstocht een feestje en is perfect voor je dagelijkse ritten! Je herkent onze stadsfietsen aan een stevig slot en dichte kettingkast. Dat is wel zo veilig en bovenal onderhoudsarm.

Mountainbikes

Klimmen, crossen en racen. Mountainbiken is dé activiteit voor een rustig weekend of een avontuurlijke vakantie. Dankzij de dikke banden met veel profiel is deze fiets perfect om offroad te rijden. Steile bergtrails en modderige bospaden trotseer je met een fluitje van een cent.

Stadsfietsen tieners

Naar je bijbaan, school of naar de supermarkt in het tussenuur: een stadsfiets maakt van iedere fietstocht een feestje en is perfect voor je dagelijkse ritten! Je herkent onze stadsfietsen aan een stevig slot en dichte kettingkast, dat is wel zo veilig en bovenal onderhoudsarm.

BMX

BMX, oftewel Bicycle Moto Cross, is hot! De combinatie van het vrij bewegende stuur, het lage lichte frame, grote pedalen en kleine wielen maakt een BMX perfect voor het uitvoeren van stunts en trucs. Daarnaast geven we je gepast advies over de verschillende BMX disciplines: dirt, street, park, vert of flatland.

Gebruikte fietsen

Spijkers Fietsen heeft een mooi assortiment aan tweedehands (elektrische) fietsen van goede kwaliteit. Een nieuwe fiets hoeft helemaal niet duur te zijn!

Elektrische fietsen

Bezweet aankomen op je werk en zwoegen in de wind: met een snelle, moderne e-bike is dat verleden tijd. Voor een uitgebreid aanbod aan elektrische fietsen ben je bij Spijkers Fietsen Tilburg aan het juiste adres.

Een elektrische fiets van Giant koop je bij Spijkers Fietsen

Wil je jouw toekomstige elektrische Giant e-bike eerst testen en verschillende modellen vergelijken? Dat kan, helemaal gratis! Maak direct een afspraak voor een vrijblijvende testrit.

Proefrit inplannen
Vacature
Fulltime Fietsenmonteur

Wij zijn per op zoek naar een gemotiveerde en ervaren fietsenmonteur om ons team te versterken.