Beoordeeld met

Door klanten beoordeeld met een 10 Bekijk de reviews

Volg ons


social icon facebook social icon instagram social icon linkedin

KNALLEND 2023 IN MET VUURWERK VAN SPIJKERS

Spijkers Fietsen
Stuur een bericht

E-bikes


Elektrische fietsen van Giant

Giant ken je misschien als fabrikant van racefietsen en mountainbikes, maar ook op de e-bike markt wordt Giant steeds populairder. De elektrische fietsen van Giant staan bekend om hun betrouwbaarheid en hebben verschillende prijzen gewonnen. Ze zijn perfect voor dagelijks gebruik in het woon-werkverkeer.

E-bikes van Giant met voorwiel- en middenmotor

De elektrische stadsfietsen van Giant zijn verkrijgbaar met een voorwiel- of middenmotor. Deze motor ondersteund snelheden tot 25 km/u. De SyncDrive technologie past de trapondersteuning aan op de natuurlijke trapbeweging van de fietser. Dit resulteert in een natuurlijk gevoel en responsieve ondersteuning.

Giant accu’s

Bij Giant heb je keuze uit twee EnergyPak accu’s: EnergyPak, EnergyPak Smart en EnergyPak Plus. In sommige modellen is de accu geïntegreerd in de onderbuis voor een strakke en minimalistische look. De EnergyPak Smart is voorzien van Giant’s meest hoogwaardige technologie. De aluminium behuizing waarin de accu is bevestigd, zorgt voor een snelle warmte afvoer. Afhankelijk van de laadcycli gaan EnergyPak Smart accu’s langer mee en kunnen ze tot 80 procent worden opgeladen binnen twee uur.

Interesse in een e-bike van Giant?

Neem contact op of bezoek onze showroom

Een greep uit ons assortiment

Bekijk in onze webshop

Kinderfietsen

Het kopen van een kinderfiets is vaak lastiger dan je denkt. Je wilt je kind tenslotte op zijn of haar eigen tempo laten wennen aan een ‘grote fiets’ om ze vervolgens veilig de weg op sturen. Bij Spijkers Fietsen vind je veilige, wendbare en hippe fietsen voor jouw peuter, kleuter of tiener.

BMX

BMX, oftewel Bicycle Moto Cross, is hot! De combinatie van het vrij bewegende stuur, het lage lichte frame, grote pedalen en kleine wielen maakt een BMX perfect voor het uitvoeren van stunts en trucs. Daarnaast geven we je gepast advies over de verschillende BMX disciplines: dirt, street, park, vert of flatland.

Bakfietsen

Met een bakfiets trek je er makkelijk en veilig op uit. De kinderen naar school brengen, boodschappen doen of gezellig samen met je kroost een frisse neus halen: jij pakt binnenkort de bakfiets! Het is een ideaal én duurzaam alternatief voor de auto, zeker in de stad.

Stuntsteps

Een stuntstep is gemaakt om stunts en tricks te doen. Het is een stevige step met speciale, vaak wat kleinere wielen en een recht stuur. Bij Spijkers Fietsen vind je stuntsteps in diverse maten voor beginners en gevorderde stunters.

Elektrische fietsen

Bezweet aankomen op je werk en zwoegen in de wind: met een snelle, moderne e-bike is dat verleden tijd. Voor een uitgebreid aanbod aan elektrische fietsen ben je bij Spijkers Fietsen Tilburg aan het juiste adres.

Transportfietsen

Transportfietsen zijn enorm in trek en niet meer weg te denken uit het huidige straatbeeld. Je herkent een transportfiets aan de voordrager, soms aangekleed met een stoere krat of een kleurrijke mand. Zo vervoer je moeiteloos en veilig je zware laptop- of boodschappentas.

Een elektrische fiets van Giant koop je bij Spijkers Fietsen

Wil je jouw toekomstige elektrische Giant e-bike eerst testen en verschillende modellen vergelijken? Dat kan, helemaal gratis! Maak direct een afspraak voor een vrijblijvende testrit.

Proefrit inplannen