Hitte tip: 4 leuke uitjes in Tilburg en omstreken

De zomer is begonnen, de korte broeken mogen uit de kast en we kunnen weer volop gaan fietsen. Wij zetten voor jou de leukste (hitte-proof) uitstapjes in Tilburg en omstreken op een rij.

IJsje eten in Baarle Hertog

Een uurtje fietsen vanaf het centrum van Tilburg, en je bent zo in het buitenland! In Baarle Hertog kan je natuurlijk heerlijke frietjes eten, maar je kan er ook terecht voor de lekkerste ijsjes. Tijdens je fietstocht zorgt de schaduw van de bomen op het Bels lijntje voor wat natuurlijke verkoeling. Ideaal voor het warme zomerweer! En is het geen ijsjesweer? Dan fiets je er naartoe voor een lekker frietje.

’t Zand

De Malediven hebben wij hier niet nodig in Tilburg en omstreken. Als je van zwemmen in de natuur houdt ga je gewoon naar de bruisende natuurplas ’t Zand! Neem je picknickmand en zwemspullen mee en neem onder het genot van wat lekkere hapjes zo nu en dan een duik in het water. Binnen een half uur fietsen vanaf het centrum van Tilburg.

Klimmen en zippen in het Klim en Avonturenbos

Als je van wat actievere uitstapjes houdt, moet je zeker een kijkje gaan nemen bij het Klim en Avonturenbos. Beschut onder de bomen klauter je van het ene naar het andere platform en zip je via de zipline het hele klimbos door. De dag sluit je af met een hapje en een drankje bij de Roovertsche Leij. Een perfect actief uitstapje voor een warme zomerdag. Je fietst er in een half uurtje vanaf het centrum van Tilburg naartoe.

Zwemmen bij Stappegoor of Waterspoor

Toe aan wat verkoeling? Dan ben jij bij zwembad Stappegoor in Tilburg en zwembad Waterspoor in Goirle aan het juiste adres! Binnen tien minuten vanaf het centrum van Tilburg plons je al in het zwembad van Stappegoor en roetsj je van de wilde glijbanen af. Iets verder op een halfuurtje fietsen vind je het grootste buitenzwembad in de omgeving Tilburg. Bij zwembad Waterspoor in Goirle kan je je de hele dag vermaken door te springen van de duikplank, te zwemmen in het zwembad of aan het water te liggen met een kleedje en een boek. Naar welk zwembad fiets jij toe deze zomer?

Meer nieuws & tips

Batavus Mambo Dn7

Fietsen zonder zorgen met Batavus

Bekijk

Met een veilig gevoel op je fiets stappen en wegrijden, ongeacht je levensfase. Met Batavus rijd je altijd veilig. Batavus, een fiets voor het leven Een fiets die betrouwbaar is,

Nieuw merk: Ruff Cycles fatbikes

Bekijk

Je hebt ze misschien wel eens door de binnenstad zien cruisen: fatbikes zijn je-van-het tegenwoordig. Je herkent ze aan de brede banden, het retro zadel en motorachtige frame. Wij zijn

Hitte tip: 4 leuke uitjes in Tilburg en omstreken

Bekijk

De zomer is begonnen, de korte broeken mogen uit de kast en we kunnen weer volop gaan fietsen. Wij zetten voor jou de leukste (hitte-proof) uitstapjes in Tilburg en omstreken