Beoordeeld met

Door klanten beoordeeld met een 10 Bekijk de reviews

Volg ons


social icon facebook social icon instagram social icon linkedin

KNALLEND 2024 IN MET VUURWERK VAN SPIJKERS

Spijkers Fietsen

E-bikes


Kalkhoff: Duitse kwaliteit

Kalkhoff is een Duits fietsmerk dat al meer dan 100 jaar hoogwaardige fietsen produceert. Het bedrijf werd opgericht in 1919 en begon met de productie van fietsen vanuit een kleine werkplaats in het Duitse stadje Cloppenburg. Inmiddels is Kalkhoff uitgegroeid tot een van de grootste en meest toonaangevende fietsfabrikanten van Europa. Bij Kalkhoff vind je een elektrische fiets die precies bij jouw wensen en behoeften past.

Elektrische fietsen

In het assortiment vind je een uitgebreide selectie aan elektrische fietsen voor zowel stadsgebruik als sportieve doeleinden. Kalkhoff staat bekend om zijn e-bikes, die worden aangedreven door de krachtige en betrouwbare motoren van Bosch en Shimano. De fietsen zijn niet alleen betrouwbaar en duurzaam, maar ook stijlvol en comfortabel. Het merk hecht veel waarde aan ergonomisch design en gebruikt hoogwaardige materialen om een optimale rijervaring te bieden.

Duurzame productie

Kalkhoff is ook een pionier op het gebied van duurzaamheid en maatschappelijk verantwoord ondernemen. Het heeft een lange geschiedenis van duurzame productie en heeft zich ten doel gesteld om tegen 2025 volledig CO2-neutraal te zijn. Kalkhoff heeft ook een uitgebreid recyclingprogramma en gebruikt uitsluitend duurzame materialen in de productie van zijn fietsen.

Interesse in een e-bike van Kalkhoff?

Neem contact op of bezoek onze showroom

Een greep uit ons assortiment

Bekijk in onze webshop

Transportfietsen tieners

Transportfietsen zijn al jaren favoriet onder de (middelbare) scholieren. Je herkent een transportfiets aan de voordrager, soms aangekleed met een stoere krat of een kleurrijke mand. Zo vervoer je moeiteloos en veilig je zware boekentas.

Meegroeifietsen

Vici meegroeifiets kinderen

Draag spelenderwijze bij aan de motorische ontwikkeling van jouw peuter met eenmeegroeifiets. Jouw kleintje leert bochten maken, evenwicht bewaren, afstand inschatten én snelheid bepalen. Bovendien leert hij of zij fietsen zónder zijwieltjes.

Mountainbikes

Klimmen, crossen en racen. Mountainbiken is dé activiteit voor een rustig weekend of een avontuurlijke vakantie. Dankzij de dikke banden met veel profiel is deze fiets perfect om offroad te rijden. Steile bergtrails en modderige bospaden trotseer je met een fluitje van een cent.

Elektrische fietsen

Bezweet aankomen op je werk en zwoegen in de wind: met een snelle, moderne e-bike is dat verleden tijd. Voor een uitgebreid aanbod aan elektrische fietsen ben je bij Spijkers Fietsen Tilburg aan het juiste adres.

Bakfietsen

Met een bakfiets trek je er makkelijk en veilig op uit. De kinderen naar school brengen, boodschappen doen of gezellig samen met je kroost een frisse neus halen: jij pakt binnenkort de bakfiets! Het is een ideaal én duurzaam alternatief voor de auto, zeker in de stad.

Stadsfietsen

Stadsfietsen

Naar je werk, school of de supermarkt: een stadsfiets maakt van iedere fietstocht een feestje en is perfect voor je dagelijkse ritten! Je herkent onze stadsfietsen aan een stevig slot en dichte kettingkast. Dat is wel zo veilig en bovenal onderhoudsarm.

Een elektrische fiets van Kalkhoff koop je bij Spijkers Fietsen

Wil je jouw toekomstige elektrische Kalkhoff fiets eerst testen en verschillende modellen vergelijken? Dat kan, helemaal gratis! Maak direct een afspraak voor een vrijblijvende testrit.

Proefrit inplannen

Een dag vol fietsplezier

Op 18 mei is onze Family Fun dag!

Speciale acties, lekker eten en drinken én een kleurplaten actie: onze deuren staan open voor een hoop gezelligheid. Kom je ook langs?

Vacature
Fulltime Fietsenmonteur

Wij zijn per op zoek naar een gemotiveerde en ervaren fietsenmonteur om ons team te versterken.