Beoordeeld met

Door klanten beoordeeld met een 10 Bekijk de reviews

Volg ons


social icon facebook social icon instagram social icon linkedin

KNALLEND 2024 IN MET VUURWERK VAN SPIJKERS

Spijkers Fietsen
Stuur een bericht

Speed pedelec


Speed pedelecs van KOGA

De PACE B20 is KOGA’s speed pedelec-serie. Met deze hypermoderne e-bike race je in no time alle file’s voorbij. De PACE is speciaal ontworpen voor mensen die zich sportief willen voortbewegen. Met dank aan de nieuwste technieken van Bosch en Shimano en de interne kabelvoering verplaats jij je in stijl van A naar B. Van deze serie kan je niets anders dan comfort verwachten.

KOGA motor

De PACE is uitgerust met een krachtige Bosch Performance middenmotor. Hiermee bereik je een snelheid tot 45 km/u met een fluitje van een cent. De motor is naadloos verwerkt in het frame voor een moderne look en feel. Om optimale prestaties te garanderen, is de motor beschermd met aluminium skidplates die deze beschermen en koelen.

KOGA accu

Alle modellen worden standaard geleverd met een volledig geïntegreerde Bosch 500Wh accu. Ben je van plan om flink wat kilometers te gaan maken? Met een PACE e-bike heb je de optie om een extra accu toe te voegen. Hiermee verdubbel je je actieradius!

Interesse in een speed pedelec van KOGA?

Neem contact op of bezoek onze showroom

Een greep uit ons assortiment

Bekijk in onze webshop

Fatbikes

Je hebt ze misschien wel eens door de binnenstad zien cruisen: fatbikes zijn je-van-het tegenwoordig. Je herkent ze aan de brede banden, het retro zadel en motorachtige frame. Wij zijn er dol op! Daarom vind je ook fatbikes in het assortiment van Spijkers Fietsen.

Mountainbikes

Klimmen, crossen en racen. Mountainbiken is dé activiteit voor een rustig weekend of een avontuurlijke vakantie. Dankzij de dikke banden met veel profiel is deze fiets perfect om offroad te rijden. Steile bergtrails en modderige bospaden trotseer je met een fluitje van een cent.

Schoolfietsen

Met een fiets van Spijkers Fietsen ga je flitsend het nieuwe schooljaar in. In onze showroom vind je stoere en hippe schoolfietsen die er niet alleen gaaf uitzien, maar ook 100% stevigheid, wendbaarheid en fietscomfort bieden.

BMX

BMX, oftewel Bicycle Moto Cross, is hot! De combinatie van het vrij bewegende stuur, het lage lichte frame, grote pedalen en kleine wielen maakt een BMX perfect voor het uitvoeren van stunts en trucs. Daarnaast geven we je gepast advies over de verschillende BMX disciplines: dirt, street, park, vert of flatland.

Gebruikte fietsen

Spijkers Fietsen heeft een mooi assortiment aan tweedehands (elektrische) fietsen van goede kwaliteit. Een nieuwe fiets hoeft helemaal niet duur te zijn!

Stuntsteps

Een stuntstep is gemaakt om stunts en tricks te doen. Het is een stevige step met speciale, vaak wat kleinere wielen en een recht stuur. Bij Spijkers Fietsen vind je stuntsteps in diverse maten voor beginners en gevorderde stunters.

Een speed pedelec van KOGA koop je bij Spijkers Fietsen

Wil je jouw toekomstige elektrische KOGA speed pedelec eerst testen en verschillende modellen vergelijken? Dat kan, helemaal gratis! Maak direct een afspraak voor een vrijblijvende testrit.

Proefrit inplannen