Beoordeeld met

Door klanten beoordeeld met een 10 Bekijk de reviews

Volg ons


social icon facebook social icon instagram social icon linkedin
Spijkers Fietsen
Stuur een bericht

Speed pedelec


Speed pedelecs van KOGA

De PACE B20 is KOGA’s speed pedelec-serie. Met deze hypermoderne e-bike race je in no time alle file’s voorbij. De PACE is speciaal ontworpen voor mensen die zich sportief willen voortbewegen. Met dank aan de nieuwste technieken van Bosch en Shimano en de interne kabelvoering verplaats jij je in stijl van A naar B. Van deze serie kan je niets anders dan comfort verwachten.

KOGA motor

De PACE is uitgerust met een krachtige Bosch Performance middenmotor. Hiermee bereik je een snelheid tot 45 km/u met een fluitje van een cent. De motor is naadloos verwerkt in het frame voor een moderne look en feel. Om optimale prestaties te garanderen, is de motor beschermd met aluminium skidplates die deze beschermen en koelen.

KOGA accu

Alle modellen worden standaard geleverd met een volledig geïntegreerde Bosch 500Wh accu. Ben je van plan om flink wat kilometers te gaan maken? Met een PACE e-bike heb je de optie om een extra accu toe te voegen. Hiermee verdubbel je je actieradius!

Interesse in een speed pedelec van KOGA?

Neem contact op of bezoek onze showroom

Een greep uit ons assortiment

Bekijk in onze webshop

Transportfietsen

Transportfietsen zijn enorm in trek en niet meer weg te denken uit het huidige straatbeeld. Je herkent een transportfiets aan de voordrager, soms aangekleed met een stoere krat of een kleurrijke mand. Zo vervoer je moeiteloos en veilig je zware laptop- of boodschappentas.

Elektrische fietsen

Bezweet aankomen op je werk en zwoegen in de wind: met een snelle, moderne e-bike is dat verleden tijd. Voor een uitgebreid aanbod aan elektrische fietsen ben je bij Spijkers Fietsen Tilburg aan het juiste adres.

BMX

BMX, oftewel Bicycle Moto Cross, is hot! De combinatie van het vrij bewegende stuur, het lage lichte frame, grote pedalen en kleine wielen maakt een BMX perfect voor het uitvoeren van stunts en trucs. Daarnaast geven we je gepast advies over de verschillende BMX disciplines: dirt, street, park, vert of flatland.

Schoolfietsen

Met een fiets van Spijkers Fietsen ga je flitsend het nieuwe schooljaar in. In onze showroom vind je stoere en hippe schoolfietsen die er niet alleen gaaf uitzien, maar ook 100% stevigheid, wendbaarheid en fietscomfort bieden.

Stadsfietsen

Naar je werk, school of de supermarkt: een stadsfiets maakt van iedere fietstocht een feestje en is perfect voor je dagelijkse ritten! Je herkent onze stadsfietsen aan een stevig slot en dichte kettingkast. Dat is wel zo veilig en bovenal onderhoudsarm.

Sportieve fietsen

Bij Spijkers Fietsen vind je hybride-, trekking-, en toerfietsen van topmerken. Want niet alleen racefietsen en mountainbikes vallen in de categorie ‘sportieve fietsen’.

Een speed pedelec van KOGA koop je bij Spijkers Fietsen

Wil je jouw toekomstige elektrische KOGA speed pedelec eerst testen en verschillende modellen vergelijken? Dat kan, helemaal gratis! Maak direct een afspraak voor een vrijblijvende testrit.

Proefrit inplannen