Beoordeeld met

Door klanten beoordeeld met een 10 Bekijk de reviews

Volg ons


social icon facebook social icon instagram social icon linkedin

KNALLEND 2023 IN MET VUURWERK VAN SPIJKERS

Spijkers Fietsen

Speed pedelec


Speed pedelecs van KOGA

De PACE B20 is KOGA’s speed pedelec-serie. Met deze hypermoderne e-bike race je in no time alle file’s voorbij. De PACE is speciaal ontworpen voor mensen die zich sportief willen voortbewegen. Met dank aan de nieuwste technieken van Bosch en Shimano en de interne kabelvoering verplaats jij je in stijl van A naar B. Van deze serie kan je niets anders dan comfort verwachten.

KOGA motor

De PACE is uitgerust met een krachtige Bosch Performance middenmotor. Hiermee bereik je een snelheid tot 45 km/u met een fluitje van een cent. De motor is naadloos verwerkt in het frame voor een moderne look en feel. Om optimale prestaties te garanderen, is de motor beschermd met aluminium skidplates die deze beschermen en koelen.

KOGA accu

Alle modellen worden standaard geleverd met een volledig geïntegreerde Bosch 500Wh accu. Ben je van plan om flink wat kilometers te gaan maken? Met een PACE e-bike heb je de optie om een extra accu toe te voegen. Hiermee verdubbel je je actieradius!

Interesse in een speed pedelec van KOGA?

Neem contact op of bezoek onze showroom

Een greep uit ons assortiment

Bekijk in onze webshop

Kinderfietsen

Het kopen van een kinderfiets is vaak lastiger dan je denkt. Je wilt je kind tenslotte op zijn of haar eigen tempo laten wennen aan een ‘grote fiets’ om ze vervolgens veilig de weg op sturen. Bij Spijkers Fietsen vind je veilige, wendbare en hippe fietsen voor jouw peuter, kleuter of tiener.

Transportfietsen tieners

Transportfietsen zijn al jaren favoriet onder de (middelbare) scholieren. Je herkent een transportfiets aan de voordrager, soms aangekleed met een stoere krat of een kleurrijke mand. Zo vervoer je moeiteloos en veilig je zware boekentas.

Loopfietsen

Draag spelenderwijze bij aan de motorische ontwikkeling van jouw peuter met een loopfiets. Jouw kleintje leert bochten maken, evenwicht bewaren, afstand inschatten én snelheid bepalen. Bovendien wordt de stap naar een ‘echte’ fiets minder spannend.

Elektrische fietsen

Bezweet aankomen op je werk en zwoegen in de wind: met een snelle, moderne e-bike is dat verleden tijd. Voor een uitgebreid aanbod aan elektrische fietsen ben je bij Spijkers Fietsen Tilburg aan het juiste adres.

Mountainbikes

Klimmen, crossen en racen. Mountainbiken is dé activiteit voor een rustig weekend of een avontuurlijke vakantie. Dankzij de dikke banden met veel profiel is deze fiets perfect om offroad te rijden. Steile bergtrails en modderige bospaden trotseer je met een fluitje van een cent.

Bakfietsen

Met een bakfiets trek je er makkelijk en veilig op uit. De kinderen naar school brengen, boodschappen doen of gezellig samen met je kroost een frisse neus halen: jij pakt binnenkort de bakfiets! Het is een ideaal én duurzaam alternatief voor de auto, zeker in de stad.

Een speed pedelec van KOGA koop je bij Spijkers Fietsen

Wil je jouw toekomstige elektrische KOGA speed pedelec eerst testen en verschillende modellen vergelijken? Dat kan, helemaal gratis! Maak direct een afspraak voor een vrijblijvende testrit.

Proefrit inplannen