Beoordeeld met

Door klanten beoordeeld met een 10 Bekijk de reviews

Volg ons


social icon facebook social icon instagram social icon linkedin

KNALLEND 2023 IN MET VUURWERK VAN SPIJKERS

Spijkers Fietsen
Stuur een bericht

Alpina

Bekijk Alpina

Alpina is één van de grootste kinderfietsenleveranciers in Nederland. Dankzij de hippe designs en aandacht voor kwaliteit, sluiten de modellen naadloos aan op de wensen van zowel kind als ouder.

Bakfiets.nl

Bekijk Bakfiets.nl

De bakfiets is hét straatbeeld. Bakfiets.nl is de grootste producent van bakfietsen in Nederland. Tegenwoordig is het de meest efficiënte manier om je kinderen naar school te vervoeren, maar ook voor bedrijven is een bakfiets een echte aanwinst.

Batavus

Bekijk Batavus

Batavus is al meer dan honderd jaar één van de grootste Nederlandse fietsfabrikanten met een passie voor het ontwikkelen en produceren van kwaliteitsfietsen voor een breed en internationaal publiek.

BikeFun

Bekijk BikeFun

Met BikeFun is fietsen een plezier voor ieder kind. De fietsen zijn beschikbaar in een regenboog aan kleuren en aan te kleden met verschillende accessoires.

Conway

Bekijk Conway

Conway is een Duits merk dat zich sinds 1993 specialiseert in het maken van sportieve fietsen. Zowel beginnende als gevorderde mountainbikers zijn bij Conway aan het juiste adres.

Cortina

Bekijk Cortina

De fietsen van Cortina zijn niet alleen hip, maar hebben ook een noemenswaardige prijs-kwaliteit verhouding. Het zijn typische lifestyle-fietsen en geschikt voor een brede doelgroep.

Crisp

Bekijk Crisp

Een lange levensduur, stijlvolle uitstraling en hoogwaardige kwaliteit – dat is wat je kan verwachten van Crisp Scooters. Van beginner tot professional: iedereen vindt bij Crisp een stuntstep voor een betaalbare prijs.

FLYER

Bekijk FLYER

FLYER is een Zwitsers fietsmerk dat zich specialiseert in e-bikes. Met een van hun innovatieve modellen ben je verzekerd van de hoogste kwaliteit en en ongeëvenaard rijplezier.

Freebike

Bekijk Freebike

Met Freebike stel je met behulp van een 3D configurator je eigen e-bike samen. Iedere fiets ondergaat een uitgebreide testprocedure. Zo is je droomfiets vinden een eitje!

Gazelle

Bekijk Gazelle

Gazelle fabriceert al 125 jaar fietsen op Nederlandse bodem en maakt geen compromissen op veiligheid en comfort. Hoe meer kilometers je maakt op een Gazelle, hoe mooier de wereld wordt.

Giant

Bekijk Giant

Sinds de oprichting in 1972 combineert Giant vakmanschap, technologie én innovatief design met maar één doel: iedere fietser het beste in zichzelf naar boven laten halen. De fietsen worden geproduceerd in China, Taiwan en… in ons eigen Kikkerlandje!

Kalkhoff

Kalkhof Bekijk Kalkhoff

Kalkhoff is een Duits fietsmerk dat al meer dan 100 jaar hoogwaardige fietsen produceert. Bij Kalkhoff vind je de elektrische fiets die bij jouw wensen en behoeften past.

KOGA

Bekijk KOGA

Premium kwaliteit en service, ontworpen en handgemaakt in Nederland. Dat is waar KOGA voor staat en gespecialiseerd in is. Elke KOGA fiets wordt door één monteur met de hand opgebouwd.

Liv

Bekijk Liv

Met vrouwen, voor vrouwen, door vrouwen: dat is de gedachte waaruit Liv opereert. Iedere vrouwelijke fietser kan bij Liv terecht voor een (sportieve) fiets: van kind tot topsporter. Met hun fietsen, onderdelen en accessoires kan jouw avontuur beginnen.

Loekie

Bekijk Loekie

Loekie maakt al ruim 30 jaar kinderfietsen voor de allerkleinsten. Vanaf je eerste loopfiets tot een echte kinderfiets. Ze besteden extra veel aandacht aan de styling en kleuren zodat het plaatje compleet is.

Longway

Bekijk Longway

Wie een stuntstep van goede kwaliteit zoekt, is bij Longway aan het juiste adres. Het Duitse merk produceert complete steps en onderdelen voor zowel beginners als professionals. Ook kinderen kunnen hier terecht voor hun allereerste stuntstep.

Ruff Cycles

Ruff Cycles Bekijk Ruff Cycles

Sparta

Bekijk Sparta

Al 100 jaar creëert Sparta met hun innovatieve geest de fietsen van morgen. Dankzij het stoere en clean design steel je in en rond de urban jungle gegarandeerd de show.

Trek

Bekijk Trek

De naam ‘Trek’ komt voort uit de associatie met reizen en avontuur. Die reisgedachte houden ze graag vast met hun productaanbod. Met een Trek fiets ontdek je de wereld, helemaal op jouw eigen tempo.

Urban Arrow

Bekijk Urban Arrow

Urban Arrow is een jong, Amsterdams fietsmerk dat zich richt op het ontwerpen en produceren van hoogwaardige elektrische bakfietsen. Met een passie voor stedelijke mobiliteit en duurzaamheid heeft Urban Arrow een prominente positie verworven in de markt van cargo-fietsen.

Van Raam

Bekijk Van Raam

Mensen met een beperking die langer mobiel en zelfstandig kunnen zijn, zijn over het algemeen gelukkiger. Als fabrikant van unieke aangepaste fietsen levert Van Raam daar een waardevolle bijdrage aan.