Beoordeeld met

Door klanten beoordeeld met een 10 Bekijk de reviews

Volg ons


social icon facebook social icon instagram social icon linkedin

KNALLEND 2024 IN MET VUURWERK VAN SPIJKERS

Spijkers Fietsen
Stuur een bericht

Onze merken


Alpina

Alpina: kwaliteit voor de kleinsten

Alpina is één van de grootste kinderfietsenleveranciers in Nederland. De fietsen worden ergonomisch ontworpen in Zwolle, waardoor deze perfect zijn afgesteld op kinderlichamen. Dankzij de flitsende, hippe designs en aandacht voor kwaliteit, sluiten de modellen naadloos aan op de wensen van zowel kind als ouder. Met een Alpina rijd je niet alleen op een mooie, maar ook groene fiets. Elke dag denkt Alpina na over manieren om hun footprint te verkleinen door de werkomstandigheden in fabrieken te verbeteren en processen te verduurzamen.

De ster van het schoolplein

Met een Alpina fiets ben je de ster van het schoolplein. Voor jongens en meisjes van 2 tot 12 jaar ontwerpt Alpina de fietsen van hun dromen. Uit het grote assortiment heb je de keuze uit loopfietsen en fietsen in de maten 12, 16, 18, 20, 22, 24 en 26 inch. Stevige transportfietsen, gekleurde beachcruisers of een stoere mountainbike look: met ieder model zal je kind shinen als nooit tevoren.

Veiligheid voorop

Niets is zo belangrijk als een veilige fiets vinden voor je kind. Daarom worden alle fietsen nagelopen op 50 punten voordat ze naar de winkel gaan. De kinderfietsen zijn standaard voorzien van anti-slip trappers, een bel en reflectie op de trappers en achterop. Daarnaast beschikken ze over een terugtraprem en een gesloten kettingkast. De fietsen vanaf 20-inch zijn ook voorzien van één of twee handremmen, LED-verlichting voor en achter en een goedgekeurd AXA-slot. Er wordt extra aandacht besteed aan het frame om te zorgen dat deze supersterk is. Hiermee kan jouw kind de wereld aan.

Specifiek op zoek naar een Alpina kinderfiets?

Naar webshop

Interesse in een Alpina?

Neem contact op of bezoek onze showroom

Een Alpina fiets koop je bij Spijkers Fietsen

Wil je jouw toekomstige Alpina fiets eerst testen en verschillende modellen vergelijken? Dat kan, helemaal gratis! Maak direct een afspraak voor een vrijblijvende testrit.

Showroom bezoeken
Vacature
Fulltime Fietsenmonteur

Wij zijn per op zoek naar een gemotiveerde en ervaren fietsenmonteur om ons team te versterken.