Beoordeeld met

Door klanten beoordeeld met een 10 Bekijk de reviews

Volg ons


social icon facebook social icon instagram social icon linkedin

KNALLEND 2024 IN MET VUURWERK VAN SPIJKERS

Spijkers Fietsen

Onze merken


Bakfiets.nl: hét straatbeeld

Je kent hem wel: de befaamde bakfiets. Vroeger was hij geliefd bij de bakker, maar tegenwoordig vervoert hij ouder en kind van hot naar her. Inmiddels is de traditionele bakfiets geëvolueerd en zijn er veel moderne varianten bijgekomen. Als het gaat om bakfietsen, spant Bakfiets.nl de kroon: ze zijn de grootste fabrikant van Nederland. Met hun rijke assortiment aan accessoires pimp jij je bakfiets helemaal op.

Van Nederlandse bodem

De bakfietsen van Bakfiets.nl worden handgemaakt in Hoogeveen van de beste materialen. Alle houten onderdelen worden uitsluitend gemaakt van FSC gekeurd hout. Bovendien is de bak vervaardigd met betonplex. De hoogwaardige onderdelen zorgen ervoor dat de fiets lang meegaat en zijn waarde behoudt.

Veiligheid en ondersteuning

Volgens ADAC is de bakfiets de veiligste manier om je kind te vervoeren. Daarom is de bakfiets makkelijk te besturen en klimmen kinderen veilig aan boord met de 4-poot standaard. Op zoek naar meer comfort tijdens het fietsen? Bijna alle CargoBikes en CargoTrikes zijn ook beschikbaar met een elektrische motor. Deze zijn voorzien van een Shimano STEPS middenmotor systeem. Dit is niet alleen fijn tijdens het fietsen, maar ook als je loopt met de fiets aan de hand. Als er geen fietsenstalling met stopcontact in de buurt is, kun je de accu er ook uithalen en meenemen.

Modellen

De bakfiets is beschikbaar in verschillende varianten. Zo heb je de CargoBike Short, Long en Trike, die als voornaamste doel het vervoeren van kinderen hebben. Deze modellen zijn ook te verkrijgen in een cruiser variant met een hippe vintage uitstraling.
Bakfiets.nl heeft ook de CargoBike Business. Dit zijn modellen die speciaal afgestemd zijn op zakelijk vervoer, zoals taxi’s, kinderdagverblijven, schoonmakers en pakketbezorgers. Je kunt wel zeggen dat de CargoBike een multifunctioneel product is!

Interesse in een Bakfiets?

Neem contact op of bezoek onze showroom

Een Bakfiets koop je bij Spijkers Fietsen

Wil je jouw toekomstige Bakfiets eerst testen en verschillende modellen vergelijken? Dat kan, helemaal gratis! Maak direct een afspraak voor een vrijblijvende testrit.

Proefrit maken

Een dag vol fietsplezier

Op 18 mei is onze Family Fun dag!

Speciale acties, lekker eten en drinken én een kleurplaten actie: onze deuren staan open voor een hoop gezelligheid. Kom je ook langs?

Vacature
Fulltime Fietsenmonteur

Wij zijn per op zoek naar een gemotiveerde en ervaren fietsenmonteur om ons team te versterken.