Beoordeeld met

Door klanten beoordeeld met een 10 Bekijk de reviews

Volg ons


social icon facebook social icon instagram social icon linkedin

KNALLEND 2023 IN MET VUURWERK VAN SPIJKERS

Spijkers Fietsen
Stuur een bericht

Onze merken


Batavus

Batavus: altijd een fiets die bij je past

Grote kans dat je een Batavus hebt, of hebt gehad. Zo niet? Dan ken je vast iemand in je directe omgeving met een Batavus fiets. En dat is niet zo gek, Batavus is al meer dan honderd jaar één van de grootste Nederlandse fietsfabrikanten met een passie voor het ontwikkelen en produceren van kwaliteitsfietsen voor een breed en internationaal publiek. Deze passie komt tot uiting in een topcollectie van stadsfietsen, elektrische fietsen, toerfietsen en kinderfietsen. Maar ook in het continu bedenken van slimme en bruikbare technische innovaties die fietsen veiliger en comfortabeler maken.

Van Batavushuis naar Spijkers Fietsen

Opa Janus greep direct na de Tweede Wereldoorlog de uitdaging aan om heel Tilburg en omstreken weer op de fiets te krijgen. En niet zomaar op een fiets, maar op een Batavus. Zo ontstond een jaar later, in 1946, het ‘Batavushuis’. De naam Batavushuis bestond tot 1978, toen veranderde het in Spijkers Fietsen: een echte fietsenspeciaalzaak. De liefde voor Batavus is overigens nooit veranderd. Dat is de reden dat wij ruim 40 verschillende Batavus modellen aanbieden.

Specifiek op zoek naar een e-bike?

E-bikes Batavus

Interesse in een Batavus?

Neem contact op of bezoek onze showroom

Een greep uit ons assortiment

Bekijk in onze webshop

Stuntsteps

Een stuntstep is gemaakt om stunts en tricks te doen. Het is een stevige step met speciale, vaak wat kleinere wielen en een recht stuur. Bij Spijkers Fietsen vind je stuntsteps in diverse maten voor beginners en gevorderde stunters.

BMX

BMX, oftewel Bicycle Moto Cross, is hot! De combinatie van het vrij bewegende stuur, het lage lichte frame, grote pedalen en kleine wielen maakt een BMX perfect voor het uitvoeren van stunts en trucs. Daarnaast geven we je gepast advies over de verschillende BMX disciplines: dirt, street, park, vert of flatland.

Kinderfietsen

Het kopen van een kinderfiets is vaak lastiger dan je denkt. Je wilt je kind tenslotte op zijn of haar eigen tempo laten wennen aan een ‘grote fiets’ om ze vervolgens veilig de weg op sturen. Bij Spijkers Fietsen vind je veilige, wendbare en hippe fietsen voor jouw peuter, kleuter of tiener.

Gebruikte fietsen

Spijkers Fietsen heeft een mooi assortiment aan tweedehands (elektrische) fietsen van goede kwaliteit. Een nieuwe fiets hoeft helemaal niet duur te zijn!

Een Batavus koop je bij Spijkers Fietsen

Wil je jouw toekomstige (elektrische) Batavus fiets eerst testen en verschillende modellen vergelijken? Dat kan, helemaal gratis! Maak direct een afspraak voor een vrijblijvende testrit.

Proefrit inplannen