Beoordeeld met

Door klanten beoordeeld met een 10 Bekijk de reviews

Volg ons


social icon facebook social icon instagram social icon linkedin

KNALLEND 2023 IN MET VUURWERK VAN SPIJKERS

Spijkers Fietsen

Onze merken


Batavus

Batavus: altijd een fiets die bij je past

Grote kans dat je een Batavus hebt, of hebt gehad. Zo niet? Dan ken je vast iemand in je directe omgeving met een Batavus fiets. En dat is niet zo gek, Batavus is al meer dan honderd jaar één van de grootste Nederlandse fietsfabrikanten met een passie voor het ontwikkelen en produceren van kwaliteitsfietsen voor een breed en internationaal publiek. Deze passie komt tot uiting in een topcollectie van stadsfietsen, elektrische fietsen, toerfietsen en kinderfietsen. Maar ook in het continu bedenken van slimme en bruikbare technische innovaties die fietsen veiliger en comfortabeler maken.

Van Batavushuis naar Spijkers Fietsen

Opa Janus greep direct na de Tweede Wereldoorlog de uitdaging aan om heel Tilburg en omstreken weer op de fiets te krijgen. En niet zomaar op een fiets, maar op een Batavus. Zo ontstond een jaar later, in 1946, het ‘Batavushuis’. De naam Batavushuis bestond tot 1978, toen veranderde het in Spijkers Fietsen: een echte fietsenspeciaalzaak. De liefde voor Batavus is overigens nooit veranderd. Dat is de reden dat wij ruim 40 verschillende Batavus modellen aanbieden.

Specifiek op zoek naar een e-bike?

E-bikes Batavus

Interesse in een Batavus?

Neem contact op of bezoek onze showroom

Een greep uit ons assortiment

Bekijk in onze webshop

Bakfietsen

Met een bakfiets trek je er makkelijk en veilig op uit. De kinderen naar school brengen, boodschappen doen of gezellig samen met je kroost een frisse neus halen: jij pakt binnenkort de bakfiets! Het is een ideaal én duurzaam alternatief voor de auto, zeker in de stad.

Kinderfietsen

Het kopen van een kinderfiets is vaak lastiger dan je denkt. Je wilt je kind tenslotte op zijn of haar eigen tempo laten wennen aan een ‘grote fiets’ om ze vervolgens veilig de weg op sturen. Bij Spijkers Fietsen vind je veilige, wendbare en hippe fietsen voor jouw peuter, kleuter of tiener.

Transportfietsen

Transportfietsen zijn enorm in trek en niet meer weg te denken uit het huidige straatbeeld. Je herkent een transportfiets aan de voordrager, soms aangekleed met een stoere krat of een kleurrijke mand. Zo vervoer je moeiteloos en veilig je zware laptop- of boodschappentas.

Elektrische fietsen

Bezweet aankomen op je werk en zwoegen in de wind: met een snelle, moderne e-bike is dat verleden tijd. Voor een uitgebreid aanbod aan elektrische fietsen ben je bij Spijkers Fietsen Tilburg aan het juiste adres.

Een Batavus koop je bij Spijkers Fietsen

Wil je jouw toekomstige (elektrische) Batavus fiets eerst testen en verschillende modellen vergelijken? Dat kan, helemaal gratis! Maak direct een afspraak voor een vrijblijvende testrit.

Proefrit inplannen