Beoordeeld met

Door klanten beoordeeld met een 10 Bekijk de reviews

Volg ons


social icon facebook social icon instagram social icon linkedin

KNALLEND 2024 IN MET VUURWERK VAN SPIJKERS

Spijkers Fietsen
Stuur een bericht

Onze merken


Conway: innovatie op de fiets

Conway is een vooruitstrevend merk gespecialiseerd in ‘All Terrain Bikes’ – fietsen die geschikt zijn voor ieder soort terrein. Je fietst hier net zo makkelijk mee over asfalt als hobbelige bospaden. Daarnaast heeft Conway ook (elektrische) mountainbikes, roadbikes en trekkingbikes in het assortiment. De focus ligt op het maken van sportieve fietsen met een aantrekkelijk prijskaartje.

Duitse kwaliteit

Conway is een Duits fietsmerk gespecialiseerd in sportieve fietsen. Het merk is in 1993 opgericht en richt zich op een jongere doelgroep. Het moederbedrijf, Hartje Manufaktur, is één van de grootste en belangrijkste fietsenfabrikanten in Duitsland. De werknemers van Conway leven voor fietsen en delen hun passie graag met hun klanten. Je kunt dan ook zeker een fiets van goede kwaliteit verwachten.

Conway mountainbikes

In Nederland staat Conway voornamelijk bekend om zijn mountainbikes. Deze zijn zeer geschikt voor beginners, maar Conway heeft ook een nieuwe lijn gelanceerd voor gevorderden: ‘We Make Enduro’. Het succes van deze lijn is te danken aan technische vernuftigheden zoals een schokdemper in de zitbuis en een bewonderingswaardige lange reach die veiligheid verzekerd bij hoge snelheden bergafwaarts. Alle topmodellen zijn voorzien van hoogwaardige carbon frames, die ervoor zorgen dat je nóg sneller de berg op fietst.

Iedereen op de sportieve fiets

Als vooruitstrevend merk maakt Conway fietsen beschikbaar voor iedereen. Daarom zijn er talrijke kinder- en jeugdfietsen in het assortiment te vinden. Wat vrouwenfietsen betreft, zijn er enkele modellen speciaal aangepast naar de behoeften van de vrouw. Het frame is perfect afgestemd om het rijplezier te maximaliseren.

Specifiek op zoek naar een Conway Mountainbike?

Naar webshop

Interesse in een Conway?

Neem contact op of bezoek onze showroom

Een Conway fiets koop je bij Spijkers Fietsen

Wil je jouw toekomstige Conway fiets eerst testen en verschillende modellen vergelijken? Dat kan, helemaal gratis! Maak direct een afspraak voor een vrijblijvende testrit.

Contact opnemen