Beoordeeld met

Door klanten beoordeeld met een 10 Bekijk de reviews

Volg ons


social icon facebook social icon instagram social icon linkedin

KNALLEND 2023 IN MET VUURWERK VAN SPIJKERS

Spijkers Fietsen

Onze merken


Cortina

Cortina: daar wil je mee over straat!

Met een fiets van het Nederlandse merk Cortina maak je gegarandeerd indruk op je medeweggebruikers en voorbijgangers. Bij Cortina zijn ze van mening dat een fiets sterk en betrouwbaar moet zijn – dat zijn ze tegenwoordig vrijwel allemaal – máár, dat hij er ook mooi uit mag zien! Want zeg nou eerlijk; waarom zou je niet in stijl op je bestemming aan willen komen?

Prijs-kwaliteit verhouding

De fietsen van Cortina zijn niet alleen hip, maar hebben ook een noemenswaardige prijs-kwaliteit verhouding. Ze zijn robuust en gaan jaren mee. Het zijn typische lifestyle-fietsen en hierdoor geschikt voor een brede doelgroep. Hun uitgebreide assortiment bestaat uit fietsen voor zowel dames, heren en kinderen. Het meest populaire model blijft toch de transportfiets, dat is tevens het model waaraan Cortina haar gunstige marktpositie te danken heeft. Vrijwel alle transportfietsen van Cortina zijn ook verkrijgbaar met kinderzitje en/of trapondersteuning.

Specifiek op zoek naar een e-bike?

E-bikes Cortina

Interesse in een Cortina?

Neem contact op of bezoek onze showroom

Een Cortina koop je bij Spijkers Fietsen

Wil je jouw toekomstige (elektrische) Cortina fiets eerst testen en verschillende modellen vergelijken? Dat kan, helemaal gratis! Maak direct een afspraak voor een vrijblijvende testrit.

Showroom bezoeken