Beoordeeld met

Door klanten beoordeeld met een 10 Bekijk de reviews

Volg ons


social icon facebook social icon instagram social icon linkedin

KNALLEND 2024 IN MET VUURWERK VAN SPIJKERS

Spijkers Fietsen
Stuur een bericht

Onze merken


Crisp: stunten op niveau

Een lange levensduur, stijlvolle uitstraling en hoogwaardige kwaliteit – dat is wat je kan verwachten van Crisp Scooters. Of je voorkeur nu bij park of street ligt, iedereen vindt bij Crisp een stuntstep voor een betaalbare prijs.

Ontwikkeling

Crisp Scooters is een Australisch merk dat opgericht werd in 2011. Vanaf dag één zijn zij betrokken bij de ontwikkeling van de stuntstep industrie en verbeteren en ontwikkelen ze continu hun eigen productaanbod. Ondertussen is Crisp Scooters wereldwijd bekend, zo ook als mede-sponsor van grote stuntstepwedstrijden als Scootfest.

Aanbod

Van beginner tot professional: iedereen kan bij Crisp terecht voor een stuntstep. Crisp beschikt over vijf hoofdmodellen: de Switch, Blaster, Surge, Inception en Ultima. Hiervan is de Switch gericht op wat jongere kinderen en de Blaster voor degenen die hun basisvaardigheden naar het volgende niveau willen tillen.

Heb je de basisvaardigheden onder de knie en wil je je scooter graag upgraden? Kijk dan eens naar een Surge of Inception. Voor de echte pro’s is de Ultima het perfecte model. Deze stuntstep beschikt over een extra sterke en lichte bar. Met de wielen van 125mm rijd je sneller dan de gemiddelde stuntstep. Hoewel de Ultima licht van gewicht is, is hij ook sterk en robuust. Reken er maar op dat hij al je trucs in het skatepark aankan!

Interesse in een Crisp?

Neem contact op of bezoek onze showroom

Een Crisp stuntstep koop je bij Spijkers Fietsen

Wil je jouw toekomstige Crisp stuntstep eerst testen en verschillende modellen vergelijken? Dat kan, helemaal gratis! Maak direct een afspraak voor een vrijblijvende testrit.

Contact opnemen
Vacature
Fulltime Fietsenmonteur

Wij zijn per op zoek naar een gemotiveerde en ervaren fietsenmonteur om ons team te versterken.