Beoordeeld met

Door klanten beoordeeld met een 10 Bekijk de reviews

Volg ons


social icon facebook social icon instagram social icon linkedin

KNALLEND 2024 IN MET VUURWERK VAN SPIJKERS

Spijkers Fietsen

Onze merken


FLYER: Zwitserse innovatie

Een streven naar topkwaliteit, Zwitserse precisie en een pioniersgeest is de basis waar FLYER in de jaren 90 op is gebouwd. Voor elk terrein of seizoen biedt FLYER wel een passende e-bike. Van stadsfietsen tot mountainbikes: bij iedere rit past een model. FLYER’s baanbrekende innovaties hebben bijgedragen aan de evolutie van de elektrische fiets, waardoor het bedrijf niet te missen is in de branche.

Van prototype tot model

FLYER’s succes begon in 1995 met de lancering van de FLYER Classic. Dit prototype werd twee jaar eerder al gemaakt, bekend als de Rode Buffel. Na verdere productontwikkeling en succesvolle tests kon de serieproductie beginnen. Met het succes van de Classic serie maakte FLYER meteen naam. Nu, 25 jaar later, zijn er al vele series toegevoegd.

FLYER Intelligent Technology

In 2003 zette FLYER de toon in e-bikeland met de FLYER C-Serie. Deze fiets met lithium-iontechnologie was de eerste van zijn soort in Europa. Het regelrechte succes van de FLYER C-Serie is te danken aan het lichte gewicht en grote bereik. Dit was slechts het begin van een reeks aan innovatieve modellen. Dankzij FIT ben je verzekerd van een ongeëvenaard rijplezier. FLYER’s zelfontwikkelde systeem zorgt voor een revolutie in fietsen en een ongekend rijplezier. Met het gemak van een ontspannen fietstocht trotseert u steile hellingen.

Lees meer over de e-bike’s van FLYER

E-bikes FLYER

Specifiek op zoek naar een e-bike?

Naar webshop

Interesse in een FLYER?

Neem contact op of bezoek onze showroom

Een FLYER e-bike koop je bij Spijkers Fietsen

Wil je jouw toekomstige FLYER e-bike eerst testen en verschillende modellen vergelijken? Dat kan, helemaal gratis! Maak direct een afspraak voor een vrijblijvende testrit.

Showroom bezoeken

Een dag vol fietsplezier

Op 18 mei is onze Family Fun dag!

Speciale acties, lekker eten en drinken én een kleurplaten actie: onze deuren staan open voor een hoop gezelligheid. Kom je ook langs?

Vacature
Fulltime Fietsenmonteur

Wij zijn per op zoek naar een gemotiveerde en ervaren fietsenmonteur om ons team te versterken.