Beoordeeld met

Door klanten beoordeeld met een 10 Bekijk de reviews

Volg ons


social icon facebook social icon instagram social icon linkedin

KNALLEND 2024 IN MET VUURWERK VAN SPIJKERS

Spijkers Fietsen

Onze merken


Freebike: een fiets naar wens

Volgens Freebike is het samenstellen van je eigen fiets de toekomst. Door middel van hun moderne 3D configurator stel je zelf je e-bike samen. Selecteer je eigen zadel, handvatten, banden, accu en de kleur van het frame en bekijk het resultaat op je beeldscherm. Afhankelijk van het model beschikt de e-bike over de perfecte combinatie van accu en motor. Zo vind je altijd een fiets die echt bij je past.

Over Freebike

Freebike is een Nederlands merk dat in 2017 de e-bike markt betrad. In een verzadigde markt zochten zij naar een manier om de klant van nét dat beetje extra te voorzien. Uit hun creatieve geest ontstond de 3D configurator. Het is Spijkers Fietsen ook mogelijk om je eigen Freebike samen te stellen. Hierbij krijg je gratis advies van onze experts. Freebike heeft zeven modellen in hun assortiment voor zowel dames als heren. Freebike produceert zo’n 100.000 e-bikes per jaar. Iedere fiets is voorzien van een uitstekende framekwaliteit en A-merk onderdelen. Daarnaast ondergaat élke fiets een uitgebreide testprocedure.

Lees meer over de e-bike’s van Freebike

E-bikes Freebike

Specifiek op zoek naar een e-bike?

Naar webshop

Interesse in een Freebike?

Neem contact op of bezoek onze showroom

Een Freebike fiets koop je bij Spijkers Fietsen

Wil je jouw toekomstige Freebike fiets eerst testen en verschillende modellen vergelijken? Dat kan, helemaal gratis! Maak direct een afspraak voor een vrijblijvende testrit.

Proefrit maken
Vacature
Fulltime Fietsenmonteur

Wij zijn per op zoek naar een gemotiveerde en ervaren fietsenmonteur om ons team te versterken.