Beoordeeld met

Door klanten beoordeeld met een 10 Bekijk de reviews

Volg ons


social icon facebook social icon instagram social icon linkedin

KNALLEND 2024 IN MET VUURWERK VAN SPIJKERS

Spijkers Fietsen
Stuur een bericht

Onze merken


Gazelle

Gazelle: een ongekend succes

De kwaliteit van een Gazelle fiets heeft ervoor gezorgd dat deze overal in Nederland te vinden zijn. Gazelle streeft ernaar om het rijden van een fiets sneller, makkelijker en vooral ook leuker te maken. Overal is aan gedacht zodat niets je ervan weerhoudt om vaker voor de fiets te kiezen. Als het aankomt op veiligheid, kwaliteit en comfort worden er geen compromissen gemaakt. Hoe meer kilometers je maakt op een Gazelle, hoe mooier de wereld wordt. Met, of zonder motor.

Snelheid, kracht en sierlijkheid

In 1892 verkocht Willem Kölling voor het eerst het fenomeen ‘fiets’, inclusief rijles. Toen hij tijdens een wandeling over de Veluwe een reebok spotte, werd hij gebiologeerd door de souplesse van het dier. Thuis vond hij in zijn encyclopedie een afbeelding van een gazelle. Snel, sterk en sierlijk: dat zijn de termen die de Gazelle perfect omschrijven. Vanaf 1902 werd de naam gebruikt voor de fietsen en vijf jaar later, in 1907, werd het ook als merknaam ingezet. Inmiddels fabriceert Gazelle al meer dan 125 jaar fietsen op Nederlandse bodem.

Lees meer over de e-bike’s van Gazelle

E-bikes Gazelle

Specifiek op zoek naar een e-bike?

Naar webshop

Interesse in een Gazelle?

Neem contact op of bezoek onze showroom

Een Gazelle fiets koop je bij Spijkers Fietsen

Wil je jouw toekomstige (elektrische) Gazelle fiets eerst testen en verschillende modellen vergelijken? Dat kan, helemaal gratis! Maak direct een afspraak voor een vrijblijvende testrit.

Showroom bezoeken
Vacature
Fulltime Fietsenmonteur

Wij zijn per op zoek naar een gemotiveerde en ervaren fietsenmonteur om ons team te versterken.