Beoordeeld met

Door klanten beoordeeld met een 10 Bekijk de reviews

Volg ons


social icon facebook social icon instagram social icon linkedin

KNALLEND 2023 IN MET VUURWERK VAN SPIJKERS

Spijkers Fietsen
Stuur een bericht

Onze merken


Giant

Giant: voor avonturiers

Sinds de oprichting in 1972 combineert Giant vakmanschap, technologie én innovatief design met maar één doel: iedere fietser het beste in zichzelf naar boven laten halen. In de tijd dat staal de standaard was, introduceerde het merk al lichtere, sterke aluminium fietsframes. Ze staan niet voor niks bekend om hun revolutionaire ideeën. Ze zijn je altijd een stap voor en houden de laatste technologische ontwikkelingen in hun branche nauwlettend in de gaten. Wist je dat er meer dan 12.000 wereldwijde verkooppunten zijn? De fietsen worden geproduceerd in China, Taiwan en… in ons eigen Kikkerlandje!

Sportieve modellen

Ben je op zoek naar een sportief model? Dan ben je bij Giant aan het juiste adres. Al jaren zijn de racefietsen en mountainbikes van Giant uiterst populair. Dumoulin won nota bene de Giro op een Giant! Maar ook de e-bikes en stadsfietsen zijn geliefd bij fietsend Nederland en hebben minstens zo’n sportief uiterlijk. Op een Giant fiets je eenvoudig en comfortabel lange afstanden, ongeacht de omstandigheden.

Wij bieden diverse modellen in verschillende prijsklassen aan. Bekijk ons assortiment Giant fietsen in onze webshop.

Heb je al een model op het oog? Maak dan direct een afspraak voor een proefrit.

Specifiek op zoek naar een e-bike?

E-bikes Giant

Interesse in een Giant?

Neem contact op of bezoek onze showroom

Een Giant fiets koop je bij Spijkers Fietsen

Wil je jouw toekomstige Giant fiets eerst testen en verschillende modellen vergelijken? Dat kan, helemaal gratis! Maak direct een afspraak voor een vrijblijvende testrit.

Proefrit maken