Beoordeeld met

Door klanten beoordeeld met een 10 Bekijk de reviews

Volg ons


social icon facebook social icon instagram social icon linkedin

KNALLEND 2024 IN MET VUURWERK VAN SPIJKERS

Spijkers Fietsen

Onze merken


Kalkhoff

Kalkhoff: Duitse kwaliteit

Kalkhoff is een Duits fietsmerk dat al meer dan 100 jaar hoogwaardige fietsen produceert. Het bedrijf werd opgericht in 1919 en begon met de productie van fietsen vanuit een kleine werkplaats in het Duitse stadje Cloppenburg. Inmiddels is Kalkhoff uitgegroeid tot een van de grootste en meest toonaangevende fietsfabrikanten van Europa. Bij Kalkhoff vind je een elektrische fiets die precies bij jouw wensen en behoeften past.

Elektrische fietsen

In het assortiment vind je een uitgebreide selectie aan elektrische fietsen voor zowel stadsgebruik als sportieve doeleinden. Kalkhoff staat bekend om zijn e-bikes, die worden aangedreven door de krachtige en betrouwbare motoren van Bosch en Shimano. De fietsen zijn niet alleen betrouwbaar en duurzaam, maar ook stijlvol en comfortabel. Het merk hecht veel waarde aan ergonomisch design en gebruikt hoogwaardige materialen om een optimale rijervaring te bieden.

Duurzame productie

Kalkhoff is ook een pionier op het gebied van duurzaamheid en maatschappelijk verantwoord ondernemen. Het heeft een lange geschiedenis van duurzame productie en heeft zich ten doel gesteld om tegen 2025 volledig CO2-neutraal te zijn. Kalkhoff heeft ook een uitgebreid recyclingprogramma en gebruikt uitsluitend duurzame materialen in de productie van zijn fietsen.

Specifiek op zoek naar een e-bike?

Naar webshop

Interesse in een Kalkhoff

Neem contact op of bezoek onze showroom

Een Kalkhoff koop je bij Spijkers Fietsen

Wil je jouw toekomstige Kalkhoff e-bike eerst testen en verschillende modellen vergelijken? Dat kan, helemaal gratis! Maak direct een afspraak voor een vrijblijvende testrit.

Contact opnemen

Een dag vol fietsplezier

Op 18 mei is onze Family Fun dag!

Speciale acties, lekker eten en drinken én een kleurplaten actie: onze deuren staan open voor een hoop gezelligheid. Kom je ook langs?

Vacature
Fulltime Fietsenmonteur

Wij zijn per op zoek naar een gemotiveerde en ervaren fietsenmonteur om ons team te versterken.