Beoordeeld met

Door klanten beoordeeld met een 10 Bekijk de reviews

Volg ons


social icon facebook social icon instagram social icon linkedin

KNALLEND 2023 IN MET VUURWERK VAN SPIJKERS

Spijkers Fietsen
Stuur een bericht

Onze merken


Liv: ride like a girl

Met vrouwen, voor vrouwen, door vrouwen: dat is de gedachte waaruit Liv opereert. Liv is het enige merk in de markt dat zich volledig op vrouwen richt. Mocht het merk je nog niet bekend in de oren klinken, dan heb je ongetwijfeld wel eens van het moederbedrijf Giant gehoord. Iedere vrouwelijke fietser kan bij Liv terecht voor een (sportieve) fiets: van kind tot topsporter. Met hun fietsen, onderdelen en accessoires kan jouw avontuur beginnen.

Door vrouwen

Toen Giant Group voorzitter Bonni Tu geen fietsen of uitrusting kon vinden die goed bij haar pasten, voelde ze dat ze niet de enige kon zijn. Daarom richtte ze Liv Cycling op: een fietsenmerk dat gerund wordt door vrouwen en alleen vóór vrouwen. Alle producten worden eigenhandig door Liv gemaakt. Ze zetten zich 100% in om het plezier van de rit en de kwaliteit van hun producten te optimaliseren. In de productontwikkeling worden alleen de gegevens van vrouwen meegenomen. Vervolgens worden de prototypes getest door topsporters van over de hele wereld. Met hun feedback wordt net zo lang gesleuteld tot het eindproduct kampioen-waardig is.

Interesse in een Liv?

Neem contact op of bezoek onze showroom

Een Liv fiets koop je bij Spijkers Fietsen

Wil je jouw Liv fiets eerst testen en verschillende modellen vergelijken? Dat kan, helemaal gratis! Maak direct een afspraak voor een vrijblijvende testrit.

Proefrit maken