Beoordeeld met

Door klanten beoordeeld met een 10 Bekijk de reviews

Volg ons


social icon facebook social icon instagram social icon linkedin

KNALLEND 2024 IN MET VUURWERK VAN SPIJKERS

Spijkers Fietsen
Stuur een bericht

Onze merken


Loekie: vanaf de allereerste meters

Loekie is een merk dat je ongetwijfeld bekend in de oren klinkt. Al ruim 30 jaar maken zij kinderfietsen voor de allerkleinsten. Vanaf je eerste loopfiets tot een echte kinderfiets. Voor kinderen van 3 t/m 9 jaar hebben zij fietsen van 12 t/m 22 inch in hun assortiment. Maar ook voor oudere kinderen van 9 t/m 12 jaar heeft Loekie fietsen: hun 24 en 26 inch modellen vallen officieel onder het merk Batavus.

Het complete plaatje

De kinderen zelf zijn een grote inspiratiebron voor Loekie. Volgens Loekie weten kinderen heel goed wat ze wel en niet mooi vinden. Daarom besteden ze extra veel aandacht aan de styling en kleuren zodat het plaatje compleet is. In het uitgebreide assortiment zit er voor iedereen wat tussen: van roze prinsessenfietsen tot stoere jongensfietsen en relaxte beach cruisers.

De juiste maat bepalen

Het kiezen van de juiste maat fiets kan een uitdaging zijn. De voeten moeten altijd de grond kunnen raken en de knieën mogen niet tegen het stuur stoten. Je kunt dit zelf bepalen door de binnenbeenlengte op te meten, maar wij helpen je hier graag mee in onze showroom. Onze experts staan paraat om je van advies te voorzien en zetten graag wat modellen klaar voor een testritje.

Veiligheid

Je wilt je kind met een gerust hart de weg op laten gaan. Daarom besteed Loekie extra veel aandacht aan veiligheid. Alle frames zijn stevig en laag. Zo worden opstap problemen vermeden. In het donker is je kind ook goed te herkennen: recentelijk heeft Loekie een nieuw voor- en achterlicht ontworpen. De fietsen zijn van goede kwaliteit, veilig en te verkrijgen voor een mooie prijs.

Specifiek op zoek naar een Loekie kinderfiets?

Naar webshop

Interesse in een Loekie?

Neem contact op of bezoek onze showroom

Een Loekie kinderfiets koop je bij Spijkers Fietsen

Wil je jouw toekomstige Loekie fiets eerst testen en verschillende modellen vergelijken? Dat kan, helemaal gratis! Maak direct een afspraak voor een vrijblijvende testrit.

Proefrit maken
Vacature
Fulltime Fietsenmonteur

Wij zijn per op zoek naar een gemotiveerde en ervaren fietsenmonteur om ons team te versterken.