Beoordeeld met

Door klanten beoordeeld met een 10 Bekijk de reviews

Volg ons


social icon facebook social icon instagram social icon linkedin

KNALLEND 2024 IN MET VUURWERK VAN SPIJKERS

Spijkers Fietsen

Onze merken


Longway: pioniers van de stuntstep-industrie

Wie een stuntstep van goede kwaliteit zoekt, is bij Longway aan het juiste adres. Het Duitse merk produceert complete steps en onderdelen voor zowel beginners als professionals. Ook kinderen kunnen hier terecht voor hun allereerste stuntstep. En hij hoeft niet eens veel te kosten!

Het begin

Het idee voor de stuntstep ontstond toen Longway kinderen stunts op goedkope aluminium steps zag doen. Deze opvouwbare steps waren niet gemaakt voor dit intensieve gebruik en gingen daardoor snel kapot. Sinds 2009 zijn de oprichters betrokken bij het ontwikkelen en ontwerpen van de allereerste stuntsteps. In 2015 namen ze de volgende stap en richtten hun eigen merk op: Longway.

Productie

De productie van Longway stuntsteps vindt plaats in hun eigen fabriek in China. Hier hebben zij het gehele proces in handen en produceren zij complete steps, onderdelen en een aantal hoogwaardige sportproducten. Alle producten en onderdelen worden getest door ervaren steppers voordat ze gecertificeerd worden en de markt op gaan. Het is dan ook geen wonder dat Longway hoog in het vaandel staat bij stuntsteppers over de hele wereld!

Interesse in een Longway?

Neem contact op of bezoek onze showroom

Een Longway scooter koop je bij Spijkers Fietsen

Wil je jouw Longway scooter eerst testen en verschillende modellen vergelijken? Dat kan, helemaal gratis! Maak direct een afspraak voor een vrijblijvende testrit.

Proefrit maken
Vacature
Fulltime Fietsenmonteur

Wij zijn per op zoek naar een gemotiveerde en ervaren fietsenmonteur om ons team te versterken.