Beoordeeld met

Door klanten beoordeeld met een 10 Bekijk de reviews

Volg ons


social icon facebook social icon instagram social icon linkedin

KNALLEND 2024 IN MET VUURWERK VAN SPIJKERS

Spijkers Fietsen

Onze merken


Radio: Duitse innovatie

Stunten, racen en freestylen: dat is waar een Radio BMX voor bestemd is. Radio Bikes Co. biedt een breed assortiment aan verschillende BMX fietsen, frames en andere accessoires. De fietsen worden gemaakt door BMX’ers, voor BMX’ers. Qua kwaliteit behoren ze tot de absolute top – voor beginner én professional.

Over Radio Bikes

Radio Bikes is het zusterbedrijf van het bekende Duitse BMX-merk WeThePeople en werd opgericht in 2012. Met 20 jaar aan ervaring en kennis ontwikkelden zij vernieuwende en verfijnde BMX fietsen, waardoor het merk al snel steeg in populariteit. De werknemers zijn trots op het merk en de producten die zijn maken. Daarnaast sponsort Radio Bikes zijn eigen team waarmee het deelneemt aan BMX en freestyle wedstrijden over de hele wereld.

Modellen

Radio Bikes biedt freestyle, mountain bikes, dirt/slopestyle en urban bikes aan in het assortiment. Zoek je een echte BMX? Dan is voor jongere kinderen de Dice een mooi instapmodel. De uitrusting is vergelijkbaar met dat van full-size modellen en dit model is verkrijgbaar in drie wielmaten.

Radio Raceline

In 2019 lanceerde Radio Bikes een nieuwe lijn: Radio Raceline. Na drie jaar onderzoeken en testen ontwikkelde Radio met input van ’s werelds beste racers en spelers uit de industrie deze revolutionaire lijn aan fietsen. Binnen deze lijn vallen vier modellen: de Cobalt, Xenon, Quartz en Helium. Binnen deze modellen kun je opschalen van junior tot pro.

Interesse in een Radio?

Neem contact op of bezoek onze showroom

Een Radio fiets koop je bij Spijkers Fietsen

Wil je jouw toekomstige Radio BMX eerst testen en verschillende modellen vergelijken? Dat kan, helemaal gratis! Maak direct een afspraak voor een vrijblijvende testrit.

Proefrit maken

Een dag vol fietsplezier

Op 18 mei is onze Family Fun dag!

Speciale acties, lekker eten en drinken én een kleurplaten actie: onze deuren staan open voor een hoop gezelligheid. Kom je ook langs?

Vacature
Fulltime Fietsenmonteur

Wij zijn per op zoek naar een gemotiveerde en ervaren fietsenmonteur om ons team te versterken.