Beoordeeld met

Door klanten beoordeeld met een 10 Bekijk de reviews

Volg ons


social icon facebook social icon instagram social icon linkedin

KNALLEND 2024 IN MET VUURWERK VAN SPIJKERS

Spijkers Fietsen
Stuur een bericht

Onze merken


Van Raam: let’s all cycle!

Mensen met een beperking die langer mobiel en zelfstandig kunnen zijn, zijn over het algemeen gelukkiger. Als fabrikant van unieke aangepaste fietsen levert Van Raam daar een waardevolle bijdrage aan. Het merk is onder andere gespecialiseerd in het ontwikkelen van driewielfietsen, scootmobielfietsen, duofietsen, rolstoelfietsen. Met ruim 300 medewerkers streven zij er iedere dag naar om de integratie van mensen met een beperking in de samenleving te verbeteren.

Innovatieve productietechnieken

Vrijwel het complete productieproces vindt plaats in een van de slimste fabrieken van Nederland. Dankzij innovatieve en moderne productietechnieken maakt Van Raam voor vrijwel iedereen een aangepaste fiets. Maatwerk behoort dan ook tot een van hun kernactiviteiten. Het familiebedrijf combineert hoogwaardige kennis met degelijk vakmanschap en speelt in op eigentijdse ontwikkelingen. Bovendien volgt het duurzame bedrijf een circulair beleid. Wist je dat Van Raam zelfs succes boekt in het buitenland? Veel landen in Europa en Noord-Amerika loven de aangepaste fietsen van Van Raam.

Erkend dealer

Verkoop van aangepaste Van Raam fietsen verloopt uitsluitend via erkende dealers. Bij Spijkers Fietsen ben je van harte welkom om een proefrit te maken op een van de standaard Van Raam modellen. Maar we denken ook graag met je mee in andere op maat gemaakte mogelijkheden.

Lees meer over de e-bike’s van Van Raam

E-bikes Van Raam

Specifiek op zoek naar een e-bike?

Naar webshop

Interesse in een Van Raam?

Neem contact op of bezoek onze showroom

Een aangepaste fiets van Van Raam koop je bij Spijkers Fietsen

Wil je jouw toekomstige (elektrische) Van Raam fiets eerst testen en verschillende modellen vergelijken? Dat kan, helemaal gratis! Maak direct een afspraak voor een vrijblijvende testrit.

Proefrit inplannen
Vacature
Fulltime Fietsenmonteur

Wij zijn per op zoek naar een gemotiveerde en ervaren fietsenmonteur om ons team te versterken.