Beoordeeld met

Door klanten beoordeeld met een 10 Bekijk de reviews

Volg ons


social icon facebook social icon instagram social icon linkedin

KNALLEND 2023 IN MET VUURWERK VAN SPIJKERS

Spijkers Fietsen

Onze merken


VanDijck: passie voor elektrisch

De kracht van VanDijck zit ‘m in de passie en ambitie voor het product. Engineers werken hand in hand met software- en motorenfabrikanten om altijd kwalitatief hoogwaardige elektrische fietsen te leveren. Hoewel VanDijck relatief nieuw is in de branche, worden ze gevoed door de kennis en know how van het beste fietsenland ter wereld: Nederland natuurlijk! Binnen hun assortiment zal je dus uitsluitend hoogwaardige elektrische fietsen aantreffen.

Natuurlijke schoonheid

De Zuid-Nederlandse kunstschilder Anthony van Dyck is de grote inspiratiebron voor VanDijck. Deze 17e eeuwse schilder werd op zijn 18e al uitgeroepen tot ‘meester’ in de schilderkunsten. In zijn portretten legt hij de nadruk op natuurlijke schoonheid. Dit is iets wat ook terug te zien is in de designs en fijne afwerking van VanDijck e-bikes.

Voor ieder wat wils

De e-bikes van VanDijck zijn op het hoogste niveau afgewerkt. Ingenieurs en partners zijn continu op zoek naar manieren om de rijervaring te verbeteren. De Nederlandse elektrische fietsen worden in Nederland ontworpen, getest en verkocht. VanDijck heeft elektrische fietsen voor het woon-werkverkeer, e-bikes met een midden- of voorwielmotor en hippe elektrische transportfietsen. De prijs-kwaliteitverhouding is vergeleken met concurrenten uitstekend en zeker de moeite waard.

Specifiek op zoek naar een e-bike?

E-bikes VanDijck

Interesse in een VanDijck?

Neem contact op of bezoek onze showroom

Een VanDijck fiets koop je bij Spijkers Fietsen

Wil je jouw toekomstige VanDijck e-bike eerst testen en verschillende modellen vergelijken? Dat kan, helemaal gratis! Maak direct een afspraak voor een vrijblijvende testrit.

Showroom bezoeken