Met de fiets op pad: Festival TREK in het Spoorpark

Volle zon, temperatuur boven de 20 graden en een blauwe lucht: de weersverwachting van dit weekend had er niet beter uit kunnen zien! Dat betekent dat het tijd is om er lekker op uit te trekken met de fiets. Nog geen plannen gemaakt? Dan hebben wij een tip voor je: vrijdag 1 juli tot en met zondag 3 juli strijkt Festival TREK neer in het Spoorpark.

Festival TREK

Het grootste rondreizende foodfestival van Nederland komt naar Tilburg! In het Spoorpark geniet je van een divers aanbod aan lekkere gerechten, bereid in de meest unieke mobiele keukens. Op het terrein vind je vermaak in alle vormen: van theater en kleinkunst tot muzikale optredens. Festival TREK is gratis toegankelijk en geschikt voor jong en oud, dus een perfecte activiteit voor het hele gezien. Vanuit omliggende dorpen bereik je in 20 tot 30 minuten fietsen het Spoorpark.

Openingstijden:
Vrijdag: 16:00 – 23:00 uur
Zaterdag: 14:00 – 23:00 uur
Zondag: 14:00 – 21:00 uur

Fiets parkeren?

Zonder zorgen je (elektrische) fiets parkeren? Bij het station parkeer je gratis je fiets in de bewaakte fietsenstalling. Vanaf Station Tilburg loop je in tien minuutjes naar het Spoorpark.
Of parkeer je fiets voor de ingang van het Spoorpark met een stevig slot, bijvoorbeeld een van Axa.

Alvast in de stemming komen? Klik hier en neem een kijkje op de website van Festival TREK!

Meer nieuws & tips

Met de fiets op vakantie? Denk dan aan deze must-haves!

Bekijk

Er is geen leukere manier om je vakantieadres te verkennen dan met de fiets! Om te verzekeren dat je tochten een succes worden, wil je goed voorbereid op pad. Dus

Fietssleutel kwijt? Zo laat je een nieuwe maken

Bekijk

Soms raak je je fietssleutel kwijt of gaat deze kapot. Dat is heel vervelend en dat wil je het liefst zo snel mogelijk opgelost hebben. Maar hoe doe je dat?

5 leuke uitjes in Tilburg en omgeving

Bekijk

Zodra het zonnetje begint de schijnen, is het tijd om de deur uit te gaan. Wij zetten de leukste uitjes in Tilburg en omgeving voor je op een rijtje waar