Met de fiets op vakantie? Denk dan aan deze must-haves!

Er is geen leukere manier om je vakantieadres te verkennen dan met de fiets! Om te verzekeren dat je tochten een succes worden, wil je goed voorbereid op pad. Dus ga je op fietsvakantie, of gaat de fiets mee op vakantie, check dan eerst deze must-haves.

Ortlieb Back-Roller Classic
Een goede fietstas is op fietsvakantie niet weg te denken. Zeker voor langere tochten is de Ortlieb Back-Roller Classic een duurzame begeleider. Doordat de fietstas is uitgevoerd met hermetische rolsluitingen zorgt hij ervoor dat je bagage veilig verpakt en tegen water beschermd op de eindbestemming aankomt. En dankzij het Quick-Lock2.1 systeem is hij snel en eenvoudig aan de fiets te hangen of eraf te halen.

Celly telefoonhouder & powerbank
De Celly telefoonhouder met powerbank is een universele siliconen smartphonehouder voor de fiets die wordt geleverd inclusief een powerbank. Deze schuif je gemakkelijk in de houder. Zo navigeer je veilig naar je bestemming, zonder dat je bang hoeft te zijn dat de batterij uitvalt.

Undershort met zeem
Ook belangrijk: een undershort. Want fietsen moet wel comfortabel zijn! Deze undershort speciaal voor dames is perfect onder een normale broek te dragen. De undershort is ook beschikbaar in een herenmodel.

Abus helm macator signal yellow m
Over de grens zijn er niet altijd fietspaden zoals we die in Nederland kennen. Daarom is het gebruik van een helm een goede voorzorgsmaatregel. Maar ook in ons eigen land kan een beetje extra veiligheid nooit kwaad!

Meer nieuws & tips

Batavus Mambo Dn7

Fietsen zonder zorgen met Batavus

Bekijk

Met een veilig gevoel op je fiets stappen en wegrijden, ongeacht je levensfase. Met Batavus rijd je altijd veilig. Batavus, een fiets voor het leven Een fiets die betrouwbaar is,

Nieuw merk: Ruff Cycles fatbikes

Bekijk

Je hebt ze misschien wel eens door de binnenstad zien cruisen: fatbikes zijn je-van-het tegenwoordig. Je herkent ze aan de brede banden, het retro zadel en motorachtige frame. Wij zijn

Hitte tip: 4 leuke uitjes in Tilburg en omstreken

Bekijk

De zomer is begonnen, de korte broeken mogen uit de kast en we kunnen weer volop gaan fietsen. Wij zetten voor jou de leukste (hitte-proof) uitstapjes in Tilburg en omstreken