Met de fiets op vakantie? Denk dan aan deze must-haves!

Er is geen leukere manier om je vakantieadres te verkennen dan met de fiets! Om te verzekeren dat je tochten een succes worden, wil je goed voorbereid op pad. Dus ga je op fietsvakantie, of gaat de fiets mee op vakantie, check dan eerst deze must-haves.

Ortlieb Back-Roller Classic
Een goede fietstas is op fietsvakantie niet weg te denken. Zeker voor langere tochten is de Ortlieb Back-Roller Classic een duurzame begeleider. Doordat de fietstas is uitgevoerd met hermetische rolsluitingen zorgt hij ervoor dat je bagage veilig verpakt en tegen water beschermd op de eindbestemming aankomt. En dankzij het Quick-Lock2.1 systeem is hij snel en eenvoudig aan de fiets te hangen of eraf te halen.

Celly telefoonhouder & powerbank
De Celly telefoonhouder met powerbank is een universele siliconen smartphonehouder voor de fiets die wordt geleverd inclusief een powerbank. Deze schuif je gemakkelijk in de houder. Zo navigeer je veilig naar je bestemming, zonder dat je bang hoeft te zijn dat de batterij uitvalt.

Undershort met zeem
Ook belangrijk: een undershort. Want fietsen moet wel comfortabel zijn! Deze undershort speciaal voor dames is perfect onder een normale broek te dragen. De undershort is ook beschikbaar in een herenmodel.

Abus helm macator signal yellow m
Over de grens zijn er niet altijd fietspaden zoals we die in Nederland kennen. Daarom is het gebruik van een helm een goede voorzorgsmaatregel. Maar ook in ons eigen land kan een beetje extra veiligheid nooit kwaad!

Meer nieuws & tips

Met de fiets op vakantie? Denk dan aan deze must-haves!

Bekijk

Er is geen leukere manier om je vakantieadres te verkennen dan met de fiets! Om te verzekeren dat je tochten een succes worden, wil je goed voorbereid op pad. Dus

Fietssleutel kwijt? Zo laat je een nieuwe maken

Bekijk

Soms raak je je fietssleutel kwijt of gaat deze kapot. Dat is heel vervelend en dat wil je het liefst zo snel mogelijk opgelost hebben. Maar hoe doe je dat?

5 leuke uitjes in Tilburg en omgeving

Bekijk

Zodra het zonnetje begint de schijnen, is het tijd om de deur uit te gaan. Wij zetten de leukste uitjes in Tilburg en omgeving voor je op een rijtje waar