Met de fiets op vakantie? Denk dan aan deze must-haves!

Er is geen leukere manier om je vakantieadres te verkennen dan met de fiets! Om te verzekeren dat je tochten een succes worden, wil je goed voorbereid op pad. Dus ga je op fietsvakantie, of gaat de fiets mee op vakantie, check dan eerst deze must-haves.

Ortlieb Back-Roller Classic
Een goede fietstas is op fietsvakantie niet weg te denken. Zeker voor langere tochten is de Ortlieb Back-Roller Classic een duurzame begeleider. Doordat de fietstas is uitgevoerd met hermetische rolsluitingen zorgt hij ervoor dat je bagage veilig verpakt en tegen water beschermd op de eindbestemming aankomt. En dankzij het Quick-Lock2.1 systeem is hij snel en eenvoudig aan de fiets te hangen of eraf te halen.

Celly telefoonhouder & powerbank
De Celly telefoonhouder met powerbank is een universele siliconen smartphonehouder voor de fiets die wordt geleverd inclusief een powerbank. Deze schuif je gemakkelijk in de houder. Zo navigeer je veilig naar je bestemming, zonder dat je bang hoeft te zijn dat de batterij uitvalt.

Undershort met zeem
Ook belangrijk: een undershort. Want fietsen moet wel comfortabel zijn! Deze undershort speciaal voor dames is perfect onder een normale broek te dragen. De undershort is ook beschikbaar in een herenmodel.

Abus helm macator signal yellow m
Over de grens zijn er niet altijd fietspaden zoals we die in Nederland kennen. Daarom is het gebruik van een helm een goede voorzorgsmaatregel. Maar ook in ons eigen land kan een beetje extra veiligheid nooit kwaad!

Meer nieuws & tips

Deze invloed heeft kou en vorst op de accu van je e-bike

Bekijk

Nu de wintermaanden zijn aangebroken, ontstaan er een aantal uitdagingen voor de accu van je e-bike. De accu is namelijk niet zo dol op kou en vorst, met een verkorte

Sinterklaasactie: kleur en win!

Bekijk

De Sint is terug in het land, daarom mogen alle kinderen een mooie kleurplaat inleveren bij ons in de winkel. Iedere kleurplaat verdient een kleinigheidje, maar de állermooiste kleurplaat maakt

Dit moet je weten over de opkomst van riemaandrijving: Deel 2

Bekijk

Wordt de traditionele fietsketting binnenkort van de troon gestoten? Steeds meer fietsen hebben een riemaandrijving, een alternatief voor een ketting. Dit zien we zowel bij normale fietsen als e-bikes is