Beoordeeld met

Door klanten beoordeeld met een 10 Bekijk de reviews

Volg ons


social icon facebook social icon instagram social icon linkedin

KNALLEND 2024 IN MET VUURWERK VAN SPIJKERS

Spijkers Fietsen

E-bikes


Elektrische fietsen van Trek

De elektrische stadsfietsen van Trek zijn sportief, comfortabel en hebben betrouwbare aandrijfsystemen met duurzame accu’s die eenvoudig kunnen worden opgeladen. Dat maakt deze fietsen uitermate geschikt voor dagelijkse woon-werkritten of pleziertochtjes in de buurt.

Daarnaast zijn de meeste modellen compleet uitgerust met onder meer bagagedragers en spatborden, en je kunt elk model eenvoudig uitrusten met nuttige accessoires.

Hoe werkt een elektrische stadsfiets?

De elektrische fietsen van Trek hebben een trapondersteuningssysteem dat jouw spierkracht versterkt als je op de pedalen duwt. De ondersteuning voelt prettig, natuurlijk en intuïtief aan. En weet je wat sowieso geweldig is? Het biedt een wereld aan mogelijkheden waardoor je sneller en verder dan ooit kunt rijden.

De elektrische stadsfietsen van Trek geven je energie en mogelijkheden. Ze maken woon-werkritten korter, heuvels vlakker en zorgen dat je meer plezier hebt en langer kunt rijden.

E-bikes van Trek met een midden- of achterwiel moto

De e-bikes van Trek hebben een midden motor of achterwiel motor.

De middenmotor is van Bosch en de achterwielmotor van Hydrive waar trek patent op heeft.

De Hydrive lichtgewicht achterwielmotor ondersteunt vanaf de eerste trap krachtig en behoort met zijn 40 Nm koppel en lichte gewicht tot de meest krachtige en compacte motoren op de markt. De ondersteuning voelt heel natuurlijk aan en kun je gemakkelijk aanpassen aan je eigen gebruik door middel van de bijbehorende app. Als je het niet weet, is de motor nauwelijks zichtbaar in het achterwiel.

Interesse in een e-bike van trek?

Neem contact op of bezoek onze showroom

Een greep uit ons assortiment

Bekijk in onze webshop

Schoolfietsen

Met een fiets van Spijkers Fietsen ga je flitsend het nieuwe schooljaar in. In onze showroom vind je stoere en hippe schoolfietsen die er niet alleen gaaf uitzien, maar ook 100% stevigheid, wendbaarheid en fietscomfort bieden.

Sportieve fietsen

Bij Spijkers Fietsen vind je hybride-, trekking-, en toerfietsen van topmerken. Want niet alleen racefietsen en mountainbikes vallen in de categorie ‘sportieve fietsen’.

BMX

BMX, oftewel Bicycle Moto Cross, is hot! De combinatie van het vrij bewegende stuur, het lage lichte frame, grote pedalen en kleine wielen maakt een BMX perfect voor het uitvoeren van stunts en trucs. Daarnaast geven we je gepast advies over de verschillende BMX disciplines: dirt, street, park, vert of flatland.

Gebruikte fietsen

Spijkers Fietsen heeft een mooi assortiment aan tweedehands (elektrische) fietsen van goede kwaliteit. Een nieuwe fiets hoeft helemaal niet duur te zijn!

Bakfietsen

Met een bakfiets trek je er makkelijk en veilig op uit. De kinderen naar school brengen, boodschappen doen of gezellig samen met je kroost een frisse neus halen: jij pakt binnenkort de bakfiets! Het is een ideaal én duurzaam alternatief voor de auto, zeker in de stad.

Loopfietsen

Draag spelenderwijze bij aan de motorische ontwikkeling van jouw peuter met een loopfiets. Jouw kleintje leert bochten maken, evenwicht bewaren, afstand inschatten én snelheid bepalen. Bovendien wordt de stap naar een ‘echte’ fiets minder spannend.

Een elektrische fiets van Trek koop je bij Spijkers Fietsen

Wil je jouw toekomstige elektrische Trek fiets eerst testen en verschillende modellen vergelijken? Dat kan, helemaal gratis! Maak direct een afspraak voor een vrijblijvende testrit.

Proefrit inplannen

Een dag vol fietsplezier

Op 18 mei is onze Family Fun dag!

Speciale acties, lekker eten en drinken én een kleurplaten actie: onze deuren staan open voor een hoop gezelligheid. Kom je ook langs?

Vacature
Fulltime Fietsenmonteur

Wij zijn per op zoek naar een gemotiveerde en ervaren fietsenmonteur om ons team te versterken.