Beoordeeld met

Door klanten beoordeeld met een 10 Bekijk de reviews

Volg ons


social icon facebook social icon instagram social icon linkedin

KNALLEND 2023 IN MET VUURWERK VAN SPIJKERS

Spijkers Fietsen
Stuur een bericht

E-bikes


Elektrische fietsen van Van Raam

Sinds 2011 ontwikkelt Van Raam een eigen elektrisch trapondersteuningsysteem: het Silent systeem. Ook tijdens het achteruittrappen word je voorzien van trapondersteuning (behalve bij modellen met een terugtraprem). Zowel de motoren, accu’s, controller, Smart display en de bijbehorende software worden speciaal ontwikkeld voor en afgestemd op de aangepaste fietsen van Van Raam. Fietsinstellingen wijzig je eenvoudig via een app waar je ook de actuele fietsgegevens inziet.

E-bikes van Van Raam met voor- of achterwielmotor

De motor van een aangepaste Van Raam e-bike kan op drie plekken gepositioneerd zijn: in het voorwiel, in het achterwiel of op de achteras tussen de wielen. Deze posities zijn het gunstigst voor Van Raam e-bikes, omdat ze het stilst zijn en weinig onderhoud vereisen.

Van Raam accu

Vanaf 2012 gebruikt Van Raam Lithium Ion accu’s. Dit zijn hoogwaardige accu’s die in Nederland worden geproduceerd en vele laadcycli meegaan. De capaciteit is zeer hoog. Op sommige modellen is het zelfs mogelijk om twee accu’s te bevestigen. Samen hebben deze een maximale capaciteit van 1760 Wh. De actieradius is afhankelijk van verschillende factoren. Zijn deze allemaal gunstig, dan kun je wel ruim 60 kilometer fietsen met een volle accu.

Interesse in een e-bike van Van Raam?

Neem contact op of bezoek onze showroom

Een greep uit ons assortiment

Bekijk in onze webshop

Bakfietsen

Met een bakfiets trek je er makkelijk en veilig op uit. De kinderen naar school brengen, boodschappen doen of gezellig samen met je kroost een frisse neus halen: jij pakt binnenkort de bakfiets! Het is een ideaal én duurzaam alternatief voor de auto, zeker in de stad.

Elektrische fietsen

Bezweet aankomen op je werk en zwoegen in de wind: met een snelle, moderne e-bike is dat verleden tijd. Voor een uitgebreid aanbod aan elektrische fietsen ben je bij Spijkers Fietsen Tilburg aan het juiste adres.

Stadsfietsen

Naar je werk, school of de supermarkt: een stadsfiets maakt van iedere fietstocht een feestje en is perfect voor je dagelijkse ritten! Je herkent onze stadsfietsen aan een stevig slot en dichte kettingkast. Dat is wel zo veilig en bovenal onderhoudsarm.

Schoolfietsen

Met een fiets van Spijkers Fietsen ga je flitsend het nieuwe schooljaar in. In onze showroom vind je stoere en hippe schoolfietsen die er niet alleen gaaf uitzien, maar ook 100% stevigheid, wendbaarheid en fietscomfort bieden.

Loopfietsen

Draag spelenderwijze bij aan de motorische ontwikkeling van jouw peuter met een loopfiets. Jouw kleintje leert bochten maken, evenwicht bewaren, afstand inschatten én snelheid bepalen. Bovendien wordt de stap naar een ‘echte’ fiets minder spannend.

Mountainbikes

Klimmen, crossen en racen. Mountainbiken is dé activiteit voor een rustig weekend of een avontuurlijke vakantie. Dankzij de dikke banden met veel profiel is deze fiets perfect om offroad te rijden. Steile bergtrails en modderige bospaden trotseer je met een fluitje van een cent.

Een elektrische fiets van Van Raam koop je bij Spijkers Fietsen

Wil je jouw toekomstige elektrische Van Raam e-bike eerst testen en verschillende modellen vergelijken? Dat kan, helemaal gratis! Maak direct een afspraak voor een vrijblijvende testrit.

Proefrit inplannen