Beoordeeld met

Door klanten beoordeeld met een 10 Bekijk de reviews

Volg ons


social icon facebook social icon instagram social icon linkedin

KNALLEND 2023 IN MET VUURWERK VAN SPIJKERS

Spijkers Fietsen

E-bikes


Elektrische fietsen van VanDijck

VanDijck is specialist op het gebied van e-bikes. Met 2,5 miljoen elektrische fietsen in Nederland, zijn ze niet meer weg te denken uit ons dagelijks leven. Het rijden op een elektrische fiets is een ervaring om van te genieten en VanDijcks tijdloze designs dragen daar zeker aan bij. Het is dan ook niet verbazend dat ‘An Elegant Ride’ onderdeel is van hun merkbeleving.

E-bikes van VanDijck met voorwiel- of middenmotor

De elektrische fietsen van VanDijck zijn te verkrijgen met een voorwiel- of middenmotor. Welke motor het beste bij jou past, is afhankelijk van je wensen. Een voorwielmotor wordt aangestuurd door een rotatiesensor. Hiermee kun je snel optrekken vanuit stilstand. Over het algemeen is deze fiets lichter dan een fiets met middenmotor en heeft een goede prijs-kwaliteitverhouding. Een e-bike met middenmotor aan de andere kant, heeft een stabielere wegligging. Dit zorgt voor een natuurlijke rijervaring. De e-bike voelt aan als een normale stadsfiets, maar dan met de voordelen van trapondersteuning.

VanDijck accu

De accu van een VanDijck e-bike kan op verschillende plekken gepositioneerd zijn, zoals onder de bagagedrager of op de onderbuis. Welke accu het beste bij jou past, hangt af van je gewenste actieradius. Ben je van plan om langere ritten te maken? Dan is het verstandig om een accu aan te schaffen met meer capaciteit.

Interesse in een e-bike van VanDijck?

Neem contact op of bezoek onze showroom

Een greep uit ons assortiment

Bekijk in onze webshop

Loopfietsen

Draag spelenderwijze bij aan de motorische ontwikkeling van jouw peuter met een loopfiets. Jouw kleintje leert bochten maken, evenwicht bewaren, afstand inschatten én snelheid bepalen. Bovendien wordt de stap naar een ‘echte’ fiets minder spannend.

Stadsfietsen

Naar je werk, school of de supermarkt: een stadsfiets maakt van iedere fietstocht een feestje en is perfect voor je dagelijkse ritten! Je herkent onze stadsfietsen aan een stevig slot en dichte kettingkast. Dat is wel zo veilig en bovenal onderhoudsarm.

Schoolfietsen

Met een fiets van Spijkers Fietsen ga je flitsend het nieuwe schooljaar in. In onze showroom vind je stoere en hippe schoolfietsen die er niet alleen gaaf uitzien, maar ook 100% stevigheid, wendbaarheid en fietscomfort bieden.

Stuntsteps

Een stuntstep is gemaakt om stunts en tricks te doen. Het is een stevige step met speciale, vaak wat kleinere wielen en een recht stuur. Bij Spijkers Fietsen vind je stuntsteps in diverse maten voor beginners en gevorderde stunters.

Gebruikte fietsen

Spijkers Fietsen heeft een mooi assortiment aan tweedehands (elektrische) fietsen van goede kwaliteit. Een nieuwe fiets hoeft helemaal niet duur te zijn!

Sportieve fietsen

Bij Spijkers Fietsen vind je hybride-, trekking-, en toerfietsen van topmerken. Want niet alleen racefietsen en mountainbikes vallen in de categorie ‘sportieve fietsen’.

Een elektrische fiets van VanDijck koop je bij Spijkers Fietsen

Wil je jouw toekomstige elektrische VanDijck fiets eerst testen en verschillende modellen vergelijken? Dat kan, helemaal gratis! Maak direct een afspraak voor een vrijblijvende testrit.

Proefrit inplannen