Beoordeeld met

Door klanten beoordeeld met een 10 Bekijk de reviews

Volg ons


social icon facebook social icon instagram social icon linkedin

KNALLEND 2024 IN MET VUURWERK VAN SPIJKERS

Spijkers Fietsen

Spijkers Fietsen

Werkplaats

Aansluitend aan de winkel vind je onze drukbezochte werkplaats. Onze topmonteurs gaan ieder jaar drie keer op cursus om ervoor te zorgen dat hun kennis van fietsen en e-bikes up-to-date blijft. Naast de twee onderhoudsbeurten uit het standaard Spijkers servicepakket, kun je bij ons ook terecht voor andere reparaties. Kun je je fiets eigenlijk niet missen? Geen probleem – je krijgt gratis een leenfiets mee. Profiteer ook van onze haal en breng service.

Fiets niet bij Spijkers Fietsen gekocht? Ook dan repareren wij deze graag voor je.

Meer weten?

Bekijk onze standaard servicepakketen voor fietsen en e-bikes.

Open werkplaats

Bij Spijkers Fietsen hebben wij een open werkplaats. Dit betekent dat je onze monteurs in actie kunt zien, met hen kan overleggen en hen al je vragen kunt stellen.

Expertise

Reparatie en onderhoud is niet meer hetzelfde als twintig jaar geleden. Door de opkomst van e-bikes is het belangrijk dat monteurs op de hoogte zijn van deze technologieën. Daarom gaan onze monteurs drie keer per jaar op cursus. Ze worden continu bijgeschoold om te zorgen dat geen enkele fiets buiten hun expertise valt.

Onderhoud en reparaties

Ook bij nieuwe fietsen is het noodzakelijk dat deze goed onderhouden worden. Heb je je fiets bij Spijkers Fietsen gekocht? Maak dan gebruik van de twee gratis onderhoudsbeurten uit het standaard servicepakket van je fiets of e-bike.
Bij Spijkers Fietsen voeren wij zowel kleine (lekke band) als grote (grote servicebeurt) reparaties uit. Heb je je fiets elders aangeschaft? Dan kun je uiteraard eveneens bij ons terecht voor onderhoud en reparaties.

Altijd fijn bij Spijkers Fietsen

Servicepakket
Met onze servicepakketten geniet je zorgeloos van je (elektrische) fiets.

Gratis leenfiets
Met de gratis leenfiets hoef je tijdens reparaties geen dag fietsen over te slaan.

Haal- en brengservice
Agenda te vol? Wij maken graag een afspraak om je fiets op te halen en na de reparatie terug te brengen.

Een dag vol fietsplezier

Op 18 mei is onze Family Fun dag!

Speciale acties, lekker eten en drinken én een kleurplaten actie: onze deuren staan open voor een hoop gezelligheid. Kom je ook langs?

Vacature
Fulltime Fietsenmonteur

Wij zijn per op zoek naar een gemotiveerde en ervaren fietsenmonteur om ons team te versterken.