Beoordeeld met

Door klanten beoordeeld met een 10 Bekijk de reviews

Volg ons


social icon facebook social icon instagram social icon linkedin
Spijkers Fietsen
Stuur een bericht

E-bikes


Elektrische fietsen van KOGA

Naast vrijetijdsfietsen en wielrenfietsen vind je tegenwoordig ook een groot aanbod aan elektrische stadsfietsen in het assortiment van KOGA. Een e-bike is perfect voor het woon-werkverkeer. Zo blijf je lekker in beweging zonder te veel moeite te hoeven doen.

E-bikes van KOGA met middenmotor

De e-bikes van KOGA worden geproduceerd met een krachtige middenmotor met vier ondersteuningsstanden. Hiervoor wordt de nieuwste Bosch- of Shimano-technologie ingezet. Een middenmotor zorgt voor een ideale gewichtsverdeling die je rit super stabiel maakt. Hierdoor fiets je zonder zorgen een rondje op je KOGA e-bike.

KOGA accu

Heb je een KOGA e-bike met Bosch motor op het oog? Dan is deze voorzien van één van de drie soorten Bosch accu’s. Deze accu kan gemonteerd zijn op de onderbuis of onder de bagagedrager. Bij sommige modellen is de accu volledig geïntegreerd in de onderbuis voor een strakke en moderne look. Daarnaast zijn alle accu’s gemakkelijk uitneembaar. Welk type accu het beste bij jou past, hangt af van je fietsgedrag.

Interesse in een e-bike van KOGA?

Neem contact op of bezoek onze showroom

Een greep uit ons assortiment

Bekijk in onze webshop

Sportieve fietsen

Bij Spijkers Fietsen vind je hybride-, trekking-, en toerfietsen van topmerken. Want niet alleen racefietsen en mountainbikes vallen in de categorie ‘sportieve fietsen’.

Loopfietsen

Draag spelenderwijze bij aan de motorische ontwikkeling van jouw peuter met een loopfiets. Jouw kleintje leert bochten maken, evenwicht bewaren, afstand inschatten én snelheid bepalen. Bovendien wordt de stap naar een ‘echte’ fiets minder spannend.

Transportfietsen tieners

Transportfietsen zijn al jaren favoriet onder de (middelbare) scholieren. Je herkent een transportfiets aan de voordrager, soms aangekleed met een stoere krat of een kleurrijke mand. Zo vervoer je moeiteloos en veilig je zware boekentas.

Schoolfietsen

Met een fiets van Spijkers Fietsen ga je flitsend het nieuwe schooljaar in. In onze showroom vind je stoere en hippe schoolfietsen die er niet alleen gaaf uitzien, maar ook 100% stevigheid, wendbaarheid en fietscomfort bieden.

Stadsfietsen tieners

Naar je bijbaan, school of naar de supermarkt in het tussenuur: een stadsfiets maakt van iedere fietstocht een feestje en is perfect voor je dagelijkse ritten! Je herkent onze stadsfietsen aan een stevig slot en dichte kettingkast, dat is wel zo veilig en bovenal onderhoudsarm.

Stadsfietsen

Naar je werk, school of de supermarkt: een stadsfiets maakt van iedere fietstocht een feestje en is perfect voor je dagelijkse ritten! Je herkent onze stadsfietsen aan een stevig slot en dichte kettingkast. Dat is wel zo veilig en bovenal onderhoudsarm.

Een elektrische fiets van KOGA koop je bij Spijkers Fietsen

Wil je jouw toekomstige elektrische KOGA e-bike eerst testen en verschillende modellen vergelijken? Dat kan, helemaal gratis! Maak direct een afspraak voor een vrijblijvende testrit.

Proefrit inplannen