Beoordeeld met

Door klanten beoordeeld met een 10 Bekijk de reviews

Volg ons


social icon facebook social icon instagram social icon linkedin

KNALLEND 2024 IN MET VUURWERK VAN SPIJKERS

Spijkers Fietsen

Fietsen

Leasen

Gezond, snel en voordelig naar het werk? De (elektrische) fiets biedt door weer en wind de uitkomst voor woon-werkverkeer. Maar ook privé kun je eindeloos kilometers maken op je fiets. Wil je weten of het leasen van een (elektrische) fiets een optie voor jou is? Spijkers Fietsen helpt je graag bij het inregelen van een fietsplan zodat jij zakelijk op weg kunt.

Direct weten waar je (financieel) aan toe bent?

Bereken je maandelijkse kosten

Verstrekken, vergoeden of lease?

Met een fietsplan koop je voordelig een splinternieuwe fiets of e-bike en kun je de kosten verrekenen met je brutoloon of vakantiedagen. In samenwerking met Passie voor de Fiets bieden Spijkers Fietsen en +120 andere aangesloten fietsspeciaalzaken een geheel verzorgd uniek, volledig digitaal en geautomatiseerd platform op maat.

Fietsplan? Slim plan!

Passie voor de fiets kan je adviseren welke vorm voor jou het meest interessant is. Dat kan het fietsplan zijn via de WKR, renteloze lening of de leasefiets, of eventueel een combinatie. Ga voor meer informatie naar www.passievoordefiets.nl. Vragen of wil je vrijblijvend advies? Mail rechtstreeks naar Passie voor de fiets of neem contact met ons op.

Neem contact met ons op

Werkkostenregeling

Met de werkkostenregeling (WKR) profiteert niet alleen de werknemer van een mooie fiets of e-bike van de zaak, maar zijn er voor de werkgevers aanzienlijke financiële voordelen. Het bedrag dat je onbelast mag besteden, noemen we de vrije ruimte. De vrije ruimte wordt ieder jaar opnieuw vastgesteld. In 2023 is de vrije ruimte over jouw fiscale loon tot en met € 400.000 3,0%.

Elektrische fiets leasen via de werkgever

Het kabinet stimuleert werkend Nederland de fiets te pakken en introduceert een nieuwe wetgeving. Per 2020 is een gloednieuwe fietsregeling van kracht. Je werkgever schaft een e-bike aan en jij als werknemer leaset een e-bike tegen 7% bijtelling. Voorbeeld: bij een e-bike van € 2.000,00 is de bijtelling €10,00 per maand. Zelf aanschaffen kan ook met lease, dan wordt het leasebedrag van je brutosalaris afgetrokken. Meer informatie over de nieuwe regeling? Wij helpen je graag!

Gratis demodag?

Wil je de voordelen van de zakelijke fiets of e-bike zelf ervaren? Dan komen we graag bij jouw bedrijf langs voor een demomiddag. Daarin geven we antwoord op alle vragen en nodigen we jou en je collega’s uit om proefritten te maken op hoogwaardige e-bikes met unieke systemen.

Elektrische fietsen

Elektrische fietsen
Bekijk aanbod

Bezweet aankomen op je werk en zwoegen in de wind: met een snelle, moderne e-bike is dat verleden tijd. Voor een uitgebreid aanbod aan elektrische fietsen ben je bij Spijkers Fietsen Tilburg aan het juiste adres.

Stadsfietsen

Stadsfietsen
Bekijk aanbod

Naar je werk, school of de supermarkt: een stadsfiets maakt van iedere fietstocht een feestje en is perfect voor je dagelijkse ritten! Je herkent onze stadsfietsen aan een stevig slot en dichte kettingkast. Dat is wel zo veilig en bovenal onderhoudsarm.

Transportfietsen

Transportfietsen
Bekijk aanbod

Transportfietsen zijn enorm in trek en niet meer weg te denken uit het huidige straatbeeld. Je herkent een transportfiets aan de voordrager, soms aangekleed met een stoere krat of een kleurrijke mand. Zo vervoer je moeiteloos en veilig je zware laptop- of boodschappentas.

Sportieve fietsen

Bekijk aanbod

Bij Spijkers Fietsen vind je hybride-, trekking-, en toerfietsen van topmerken. Want niet alleen racefietsen en mountainbikes vallen in de categorie ‘sportieve fietsen’.

Veelgestelde vragen

Wat kan ik als medewerker doen om het fietsplan te stimuleren?
Voor je fiets van de zaak heb je natuurlijk je baas nodig. Hoe? De fiets wordt maandelijks betaalt door je baas óf via je brutoloon. Laat je werkgever contact met ons contact opnemen, en wij doen de rest.

Waar kan ik als werkgever tussen kiezen?
• Een fiets aan de medewerker te verstrekken.
• Een vergoeding voor de fiets te geven.
• Ter beschikking stellen van de fiets, oftewel de leasefiets.

Wat krijg je er als werkgever voor terug?
Een medewerker die met een lach op het werk verschijnt en wie regelmatig fietst, is fit, energiek, efficiënt!

E-bike met full service garantie

Met een leasefiets geniet je zorgeloos van een nieuwe elektrische fiets. Voor een vast bedrag per maand rijd je een gloednieuwe e-bike en heb je geen omkijken naar reparaties, onderhoud, service, verzekering en pechhulp.

Bereken je kosten

Een dag vol fietsplezier

Op 18 mei is onze Family Fun dag!

Speciale acties, lekker eten en drinken én een kleurplaten actie: onze deuren staan open voor een hoop gezelligheid. Kom je ook langs?

Vacature
Fulltime Fietsenmonteur

Wij zijn per op zoek naar een gemotiveerde en ervaren fietsenmonteur om ons team te versterken.