Beoordeeld met

Door klanten beoordeeld met een 10 Bekijk de reviews

Volg ons


social icon facebook social icon instagram social icon linkedin

KNALLEND 2024 IN MET VUURWERK VAN SPIJKERS

Spijkers Fietsen
Stuur een bericht

Onze merken


Ruff Cycles

Ruff Cycles: Waar ambacht en stijl samenkomen

Ruff Cycles, een opmerkelijk en baanbrekend merk in de wereld van fietsen, heeft zijn oorsprong in de creatieve geest van de Duitse ondernemer Stefan Nebel. Het merk werd opgericht met de visie om fietsen te transformeren van gewone vervoersmiddelen naar kunstzinnige, op maat gemaakte stukken die stijl, comfort en duurzaamheid combineren. Sinds de oprichting in 2012 heeft Ruff Cycles een sterke reputatie opgebouwd voor het vervaardigen van unieke fietsframes met een karakteristiek, ruw uiterlijk dat de essentie van vrijheid en avontuur belichaamt.

Cruisers en choppers

Wat Ruff Cycles onderscheidt van andere fietsfabrikanten is hun sterke nadruk op het ontwerp en de bouw van cruisers en choppers. Deze fietsen zijn geïnspireerd op de klassieke motorfietsen van vroeger, waardoor ze een nostalgische esthetiek en tijdloze aantrekkingskracht hebben. Elk fietsframe wordt met de hand vervaardigd, met speciale aandacht voor de details en het gebruik van hoogwaardige materialen.

Fat Bikes

Ruff Cycles heeft zich gespecialiseerd in verschillende soorten fietsen. Zo bieden ze stoere en robuuste cruisers aan voor ontspannen ritjes door de stad, maar ook elektrische fietsen voor wie op zoek is naar extra kracht en gemak. Daarnaast is het merk bekend om zijn Fat Bikes, met brede banden die off-road avonturen mogelijk maken op elk terrein, van zandstranden tot besneeuwde paden.

Vrijheid, plezier en functionaliteit

Het succes van Ruff Cycles komt voort uit hun vermogen om traditie en innovatie naadloos te combineren. Ze streven ernaar om de fietscultuur te verrijken met vernieuwende ontwerpen en tegelijkertijd trouw te blijven aan de oorsprong van het fietsen: vrijheid, plezier en functionaliteit. Of het nu gaat om stadsfietsen, cruisers of elektrische fietsen, Ruff Cycles heeft een uniek aanbod voor fietsliefhebbers die op zoek zijn naar een uitzonderlijke rijervaring en een opvallende stijl.

Op zoek naar een e-bike van Ruff Cycles?

Naar webshop

Interesse in een
Ruff Cycles?

Neem contact op of bezoek onze showroom

Een Ruff Cycles
e-bike koop je bij Spijkers Fietsen

Wil je jouw toekomstige Ruff Cycles e-bike eerst testen en verschillende modellen vergelijken? Dat kan, helemaal gratis! Maak direct een afspraak voor een vrijblijvende testrit.

Showroom bezoeken
Vacature
Fulltime Fietsenmonteur

Wij zijn per op zoek naar een gemotiveerde en ervaren fietsenmonteur om ons team te versterken.