Beoordeeld met

Door klanten beoordeeld met een 10 Bekijk de reviews

Volg ons


social icon facebook social icon instagram social icon linkedin

KNALLEND 2023 IN MET VUURWERK VAN SPIJKERS

Spijkers Fietsen
Stuur een bericht

Trek


Trek: we believe in bikes

In Nederland staat Trek vooral bekend om hun wielrenfietsen en mountainbikes, maar ook voor een (elektrische) stadsfiets ben je bij hen aan het juiste adres. Trek heeft als doel om jouw fietservaring duurzamer en comfortabeler te maken. Kwaliteit staat bij hen voorop. Het is dan ook niet verrassend dat de racefietsen en mountainbikes geliefd zijn bij topsporters. Daarnaast worden alle mountainbikes ontwikkeld met goedkeuring van Gary Fisher, wie gezien wordt als de uitvinder van de mountainbike.

Vernieuwing

Het Amerikaanse merk is in 1975 opgericht door Burke en Hogg. Trek is gespecialiseerd in het ontwerpen van hoogwaardige en lichtgewicht fietsen. De fietsen worden geproduceerd met de nieuwste technieken, zoals OCLV-carbon frames en het ABP-remsysteem. Trek is een van de eerste merken die met carbon aan de slag ging. Op dit gebied steken zij tot op de dag van vandaag nog steeds met kop en schouder boven concurrenten uit.

Avontuur

De naam ‘Trek’ komt voort uit de associatie met reizen en avontuur. Die reisgedachte houden ze graag vast met hun productaanbod. Met een Trek fiets ontdek je de wereld, helemaal op jouw eigen tempo. Fietsen maakt je immers gelukkig!

Interesse in een Trek?

Neem contact op of bezoek onze showroom

Een greep uit ons assortiment

Bekijk in onze webshop

Transportfietsen tieners

Transportfietsen zijn al jaren favoriet onder de (middelbare) scholieren. Je herkent een transportfiets aan de voordrager, soms aangekleed met een stoere krat of een kleurrijke mand. Zo vervoer je moeiteloos en veilig je zware boekentas.

Sportieve fietsen

Bij Spijkers Fietsen vind je hybride-, trekking-, en toerfietsen van topmerken. Want niet alleen racefietsen en mountainbikes vallen in de categorie ‘sportieve fietsen’.

Kinderfietsen

Het kopen van een kinderfiets is vaak lastiger dan je denkt. Je wilt je kind tenslotte op zijn of haar eigen tempo laten wennen aan een ‘grote fiets’ om ze vervolgens veilig de weg op sturen. Bij Spijkers Fietsen vind je veilige, wendbare en hippe fietsen voor jouw peuter, kleuter of tiener.

Stadsfietsen tieners

Naar je bijbaan, school of naar de supermarkt in het tussenuur: een stadsfiets maakt van iedere fietstocht een feestje en is perfect voor je dagelijkse ritten! Je herkent onze stadsfietsen aan een stevig slot en dichte kettingkast, dat is wel zo veilig en bovenal onderhoudsarm.

Loopfietsen

Draag spelenderwijze bij aan de motorische ontwikkeling van jouw peuter met een loopfiets. Jouw kleintje leert bochten maken, evenwicht bewaren, afstand inschatten én snelheid bepalen. Bovendien wordt de stap naar een ‘echte’ fiets minder spannend.

BMX

BMX, oftewel Bicycle Moto Cross, is hot! De combinatie van het vrij bewegende stuur, het lage lichte frame, grote pedalen en kleine wielen maakt een BMX perfect voor het uitvoeren van stunts en trucs. Daarnaast geven we je gepast advies over de verschillende BMX disciplines: dirt, street, park, vert of flatland.

Een Trek koop je bij Spijkers Fietsen

Wil je jouw toekomstige Trek fiets eerst testen en verschillende modellen vergelijken? Dat kan, helemaal gratis! Maak direct een afspraak voor een vrijblijvende testrit.

Proefrit inplannen