Beoordeeld met

Door klanten beoordeeld met een 10 Bekijk de reviews

Volg ons


social icon facebook social icon instagram social icon linkedin

KNALLEND 2024 IN MET VUURWERK VAN SPIJKERS

Spijkers Fietsen

Onze merken


Trek

Trek: we believe in bikes

In Nederland staat Trek vooral bekend om hun wielrenfietsen en mountainbikes, maar ook voor een (elektrische) stadsfiets ben je bij hen aan het juiste adres. Trek heeft als doel om jouw fietservaring duurzamer en comfortabeler te maken. Kwaliteit staat bij hen voorop. Het is dan ook niet verrassend dat de racefietsen en mountainbikes geliefd zijn bij topsporters. Daarnaast worden alle mountainbikes ontwikkeld met goedkeuring van Gary Fisher, wie gezien wordt als de uitvinder van de mountainbike.

Vernieuwing

Het Amerikaanse merk is in 1975 opgericht door Burke en Hogg. Trek is gespecialiseerd in het ontwerpen van hoogwaardige en lichtgewicht fietsen. De fietsen worden geproduceerd met de nieuwste technieken, zoals OCLV-carbon frames en het ABP-remsysteem. Trek is een van de eerste merken die met carbon aan de slag ging. Op dit gebied steken zij tot op de dag van vandaag nog steeds met kop en schouder boven concurrenten uit.

Avontuur

De naam ‘Trek’ komt voort uit de associatie met reizen en avontuur. Die reisgedachte houden ze graag vast met hun productaanbod. Met een Trek fiets ontdek je de wereld, helemaal op jouw eigen tempo. Fietsen maakt je immers gelukkig!

Lees meer over de e-bike’s van Trek

E-bikes Trek

Specifiek op zoek naar een e-bike?

Naar webshop

Interesse in een Trek?

Neem contact op of bezoek onze showroom

Een greep uit ons assortiment

Bekijk in onze webshop

Stuntsteps

Een stuntstep is gemaakt om stunts en tricks te doen. Het is een stevige step met speciale, vaak wat kleinere wielen en een recht stuur. Bij Spijkers Fietsen vind je stuntsteps in diverse maten voor beginners en gevorderde stunters.

Gebruikte fietsen

Spijkers Fietsen heeft een mooi assortiment aan tweedehands (elektrische) fietsen van goede kwaliteit. Een nieuwe fiets hoeft helemaal niet duur te zijn!

Meegroeifietsen

Vici meegroeifiets kinderen

Draag spelenderwijze bij aan de motorische ontwikkeling van jouw peuter met eenmeegroeifiets. Jouw kleintje leert bochten maken, evenwicht bewaren, afstand inschatten én snelheid bepalen. Bovendien leert hij of zij fietsen zónder zijwieltjes.

Kinderfietsen

Het kopen van een kinderfiets is vaak lastiger dan je denkt. Je wilt je kind tenslotte op zijn of haar eigen tempo laten wennen aan een ‘grote fiets’ om ze vervolgens veilig de weg op sturen. Bij Spijkers Fietsen vind je veilige, wendbare en hippe fietsen voor jouw peuter, kleuter of tiener.

Loopfietsen

Draag spelenderwijze bij aan de motorische ontwikkeling van jouw peuter met een loopfiets. Jouw kleintje leert bochten maken, evenwicht bewaren, afstand inschatten én snelheid bepalen. Bovendien wordt de stap naar een ‘echte’ fiets minder spannend.

Mamafietsen

spijkers mamafiets

Een ritje naar je werk, de supermarkt, of even je kinderen ophalen van school: met een mamafiets kan het allemaal! Door het supersterke frame kan je best wat bagage vervoeren.

Een Trek koop je bij Spijkers Fietsen

Wil je jouw toekomstige Trek fiets eerst testen en verschillende modellen vergelijken? Dat kan, helemaal gratis! Maak direct een afspraak voor een vrijblijvende testrit.

Proefrit inplannen
Vacature
Fulltime Fietsenmonteur

Wij zijn per op zoek naar een gemotiveerde en ervaren fietsenmonteur om ons team te versterken.