Beoordeeld met

Door klanten beoordeeld met een 10 Bekijk de reviews

Volg ons


social icon facebook social icon instagram social icon linkedin

KNALLEND 2023 IN MET VUURWERK VAN SPIJKERS

Spijkers Fietsen

Onze merken


Sparta

Sparta: de fiets van morgen

Het merk Sparta klinkt je ongetwijfeld bekend in de oren. Al 100 jaar creëren zij de fietsen van morgen. Hun innovatieve geest in combinatie met het gebruik van de nieuwste technologieën verzekeren je altijd van topkwaliteit. Dankzij het stoere en clean design steel je in en rond de urban jungle gegarandeerd de show. Van stadsmensen tot avonturiers: Sparta biedt voor iedereen dat ‘Something Special’. Zo verkies je met plezier de fiets boven de auto.

Een model voor iedereen

De Spartanen zijn de motor die dit topmerk draaiende houden. Zij vinden zichzelf telkens opnieuw uit, waardoor er al talloze innovatieve modellen zijn ontstaan. Zo introduceerden zij de allereerste e-bike en denk je ook bij de welbekende transportfiets aan Sparta. Daarnaast staken zij de iconische omafiets in een nieuw jasje. Het unieke ontwerp van De Granny zorgt ervoor dat je op een stijlvolle maar vertrouwde manier van A naar B komt.

Specifiek op zoek naar een e-bike?

E-bikes Sparta

Interesse in een Sparta?

Neem contact op of bezoek onze showroom

Een Sparta koop je bij Spijkers fietsen

Wil je jouw toekomstige (elektrische) Sparta fiets eerst testen en verschillende modellen vergelijken? Dat kan, helemaal gratis! Maak direct een afspraak voor een vrijblijvende testrit.

Showroom bezoeken