Beoordeeld met

Door klanten beoordeeld met een 10 Bekijk de reviews

Volg ons


social icon facebook social icon instagram social icon linkedin

KNALLEND 2024 IN MET VUURWERK VAN SPIJKERS

Spijkers Fietsen

Onze merken


Vici

3-in-1

Een fiets die je kind niet na een jaar al ontgroeit… hij bestaat! Vici ontwierp een fiets die met je kind meegroeit, waardoor hij of zij er ruim 4-5 jaar plezier aan kan beleven.

Van stappen naar trappen

De filosofie van Vici is vastgelegd in het motto “Van stappen naar trappen.” Vici heeft niet alleen een prachtig design ontwikkeld in alle drie fasen, maar ook een lichtgewicht kinderfiets die kinderen helpt sneller, veiliger en plezieriger te leren fietsen.

Vici meegroeifiets fases

Meegroeien

De basis van de beweging is balanceren, en Vici heeft een loopfiets ontwikkeld waarop kinderen balanceren terwijl de fiets zich voortbeweegt, waardoor ze geholpen worden naar hun eerste echte Vici met trappers. Deze loopfiets is ontworpen om mee te groeien, waardoor kinderen dezelfde zitpositie, hetzelfde zadel en hetzelfde stuur behouden tijdens hun leerproces, zonder te hoeven wennen aan nieuwe omgevingen of materialen.

Veilig, snel en duurzaam leren fietsen

Pim van den Bos, mede-oprichter van Vici, benadrukt de drie fasen van het Vici-kinderfietsconcept, een parallel met zijn eigen leven. Na een leven gewijd te hebben aan topsport en het bouwen van merken, heeft hij met zijn team de conceptgedachte van de meegroeifiets weten te manifesteren. Het resultaat is een fiets met een prachtig knick-design, waarmee kinderen veiliger, sneller, duurzamer en gaver leren fietsen. Vici is niet zomaar een fiets, het is een reis van doorzettingsvermogen en creativiteit, vertaald in een uniek kinderfietsconcept dat meegroeit met de kinderen van vandaag en morgen.

Specifiek op zoek naar een Vici loopfiets?

Naar webshop

Interesse in een Vici?

Neem contact op of bezoek onze showroom

Een Vici fiets koop je bij Spijkers Fietsen

Wil je jouw toekomstige Vici fiets eerst testen en verschillende modellen vergelijken? Dat kan, helemaal gratis! Maak direct een afspraak voor een vrijblijvende testrit.

Showroom bezoeken

Een dag vol fietsplezier

Op 18 mei is onze Family Fun dag!

Speciale acties, lekker eten en drinken én een kleurplaten actie: onze deuren staan open voor een hoop gezelligheid. Kom je ook langs?

Vacature
Fulltime Fietsenmonteur

Wij zijn per op zoek naar een gemotiveerde en ervaren fietsenmonteur om ons team te versterken.