Beoordeeld met

Door klanten beoordeeld met een 10 Bekijk de reviews

Volg ons


social icon facebook social icon instagram social icon linkedin

KNALLEND 2024 IN MET VUURWERK VAN SPIJKERS

Spijkers Fietsen

Fietsen

Fatbikes

 

Je hebt ze misschien wel eens door de binnenstad zien cruisen: fatbikes zijn je-van-het tegenwoordig. Je herkent ze aan de brede banden, het retro zadel en motorachtige frame. Wij zijn er dol op! Daarom vind je ook fatbikes in het assortiment van Spijkers Fietsen.

Maak een afspraak voor een proefrit

 

Afspraak maken

Allround e-bike

De banden en verstelbare vering maken het rijden op een elektrische fatbike erg comfortabel. Omdat de banden dikker en breder zijn, slijten ze ook minder snel. Fatbikes zijn uiteraard ook geschikt voor verharde wegen en zijn daarmee het ideale vervoersmiddel voor woon-werkverkeer. Op het moment vind je fatbikes van Ruff Cycles in ons assortiment.

 

Welk slot koop ik voor mijn fatbike?

Fatbikes vallen niet alleen bij jou, maar ook bij fietsendieven in de smaak. Fietsverzekeraars hebben hun handen ervan afgetrokken. Daarom is het wijs om te investeren in een goed slot. We adviseren je in onze showroom graag over het slot dat het beste bij jouw fatbike past. Daarnaast raden we je aan om je fatbike altijd in een bewaakte fietsenstalling te zetten als dat mogelijk is.

Nieuws & Tips

Kind bij kinderfiets

Waar moet ik op letten bij het kopen van een kinderfiets?

Bekijk
Urban Arrow Family Bakfiets

Urban Arrow: “Eén ritje en je bent verkocht”

Bekijk
SPARTA Cc-Grid Energy LTD Banner

De stad trotseren met wat extra power

Bekijk

Altijd al eens willen weten hoe een fatbike rijdt?

Bij Spijkers Fietsen zijn er altijd voldoende demofietsen beschikbaar voor een testrit. Het is dan ook geen probleem om langere proefritten. Zo kun je zelf ontdekken welke fatbike bij jou past.

Plan testrit

Een dag vol fietsplezier

Op 18 mei is onze Family Fun dag!

Speciale acties, lekker eten en drinken én een kleurplaten actie: onze deuren staan open voor een hoop gezelligheid. Kom je ook langs?

Vacature
Fulltime Fietsenmonteur

Wij zijn per op zoek naar een gemotiveerde en ervaren fietsenmonteur om ons team te versterken.