Fietsen zonder zorgen met Batavus

Met een veilig gevoel op je fiets stappen en wegrijden, ongeacht je levensfase. Met Batavus rijd je altijd veilig.

Batavus, een fiets voor het leven

Een fiets die betrouwbaar is, ongeacht of je naar vrienden, familie, werk, school of de supermarkt fietst, met een Batavus heb je een betrouwbare fiets. Met stevige frames die niet roesten kan je altijd je fiets in een regenbui buiten laten staan. Ook ben je met een Batavus goed zichtbaar, met de V-light en ViZi verlichting val je onderweg gegarandeerd op.

Een fiets die met je meegroeit

Het uitgelichte model is deze maand de Batavus Mambo Dn7. Het is dé stoere en moderne familie- en stadsfiets waarbij aan alles gedacht is. Met het sterke frame kan de fiets tot 150 kilo aan belasting aan en de achterdrager kan zelfs tot 35 kilo aan. Perfect als familiefiets dus.
De fiets is uitgerust met het MIK HD systeem, hiermee wissel je eenvoudig tussen accessoires. Je haalt het kinderzitje met gemak van de fiets, zo heb je in een mum van tijd een moderne stadsfiets.
Met de toevoeging van de stevigste tweepootsstandaard in zijn soort, pedalen met anti-slip en een stevig stuurslot kan je ervan op aan dat je altijd veilig bent. Of je nou in de regen fietst, je fiets wegzet of de fiets aan het beladen bent, met de Batavus Mambo Dn7 ben je altijd veilig.

Meer nieuws & tips

SPARTA Cc-Grid Energy LTD Banner

De stad trotseren met wat extra power

Bekijk

Deze maand staat Sparta in het (lente)zonnetje bij Spijkers! Het 107 jaar oude fietsmerk is niet meer weg te denken uit het Nederlandse straatbeeld. SPARTA maakt al sinds jaar en

Lentefris op de fiets: 5x fietsmusthaves die jij deze lente móet hebben

Bekijk

Langzaam ontwaken we uit onze winterslaap en kunnen we opnieuw genieten van het lente-zonnetje. In dit artikel lichten we de essentiële fietsbenodigdheden uit die je deze lente niet mag missen.

Batavus Mambo Dn7

Fietsen zonder zorgen met Batavus

Bekijk

Met een veilig gevoel op je fiets stappen en wegrijden, ongeacht je levensfase. Met Batavus rijd je altijd veilig. Batavus, een fiets voor het leven Een fiets die betrouwbaar is,