Beoordeeld met

Door klanten beoordeeld met een 10 Bekijk de reviews

Volg ons


social icon facebook social icon instagram social icon linkedin

KNALLEND 2024 IN MET VUURWERK VAN SPIJKERS

Spijkers Fietsen

Onze merken


Urban Arrow

Smart Urban Mobility

Urban Arrow is een jong, Amsterdams fietsmerk dat zich richt op het ontwerpen en produceren van hoogwaardige elektrische bakfietsen. Met een passie voor stedelijke mobiliteit en duurzaamheid heeft Urban Arrow een prominente positie verworven in de markt van cargo-fietsen.

Functioneel, mooi én vooruitstrevend

Urban Arrow onderscheidt zich door de combinatie van functionaliteit, design en technologie. Hun bakfietsen zijn speciaal ontworpen om te voldoen aan de behoeften van moderne gezinnen en bedrijven in stedelijke omgevingen. Ze bieden een milieuvriendelijk alternatief voor traditioneel transport, waardoor je gemakkelijk en efficiënt van A naar B beweegt in drukke steden.

Soepele rijervaring

De elektrische aandrijving van Urban Arrow fietsen zorgt voor moeiteloos trappen, zelfs met zware ladingen. Met geavanceerde technologieën en hoogwaardige componenten bieden ze een soepele en betrouwbare rijervaring. Bovendien zijn de fietsen uitgerust met slimme functies zoals geïntegreerde verlichting, elektronische displays en navigatiesystemen, waardoor gebruikers volledige controle hebben over hun rit.

Urban Arrow modellen

Urban Arrow biedt verschillende modellen aan om aan diverse behoeften te voldoen. Zo is er de Family: een ruime en comfortabele bakfiets met plaats voor kinderen en bagage. De Cargo is ontworpen voor zakelijk gebruik, waardoor ondernemers gemakkelijk goederen kunnen vervoeren in de stad. Daarnaast hebben ze ook de Shorty, een compacte en wendbare bakfiets die ideaal is voor smalle straten en drukke binnensteden.

Milieuvriendelijke productie

Met hun focus op duurzaamheid werkt Urban Arrow continu aan het verminderen van hun ecologische voetafdruk. Ze streven ernaar om de productie zo milieuvriendelijk mogelijk te maken en maken gebruik van recyclebare materialen. Door te kiezen voor een Urban Arrow fiets dragen gebruikers bij aan een schonere en groenere stad.

Interesse in een Urban Arrow?

Neem contact op of bezoek de showroom

Een Urban Arrow koop je bij Spijkers Fietsen

Wil je jouw toekomstige Urban Arrow eerst testen en verschillende modellen vergelijken? Dat kan, helemaal gratis! Maak direct een afspraak voor een vrijblijvende testrit.

Contact opnemen
Vacature
Fulltime Fietsenmonteur

Wij zijn per op zoek naar een gemotiveerde en ervaren fietsenmonteur om ons team te versterken.