Beoordeeld met

Door klanten beoordeeld met een 10 Bekijk de reviews

Volg ons


social icon facebook social icon instagram social icon linkedin

KNALLEND 2024 IN MET VUURWERK VAN SPIJKERS

Spijkers Fietsen
Stuur een bericht

Onze merken


KOGA

KOGA: 100% Nederlands

Het merk KOGA bestaat sinds 1974 en is geboren uit een familie van fietsenmakers. Andries Gaastra zag kansen in de markt na afgekeken te hebben bij het bedrijf van zijn vader. Toen zijn vader, Gerrit, Batavus verkocht, begon Andries voor zichzelf en met de verkorte werkweek stortte KOGA zich direct op de vrijetijdsfietsen. KOGA bestaat uit de eerste twee letters van de achternaam van zijn vrouw, Marion Kowallik, en zijn eigen achternaam.

Productie

Premium kwaliteit en service, ontworpen en handgemaakt in Nederland. Dat is waar KOGA voor staat en gespecialiseerd in is. Elke KOGA fiets wordt door één monteur met de hand opgebouwd. De fietsen zijn dus handgemaakt door één toegewijde master mechanic. De professionals van KOGA worden geselecteerd op het vakmanschap van hun vaardigheden en het oog voor detail. Zo worden alle KOGA fietsen met kwaliteit gemaakt.

Wielersport

Naast de vrijetijdsfietsen is KOGA ook een grote speler in de wielersport. Nadat het team IJsboerke in 1980 succes behaalde met de KOGA FULL L pro heeft KOGA nog veel meer prijzen in de kast kunnen slepen, denk aan ALPE D’HUEZ, kampioen Downhill en Tour de Suisse en nog meer.

Lees meer over de e-bike’s van KOGA

E-bikes KOGA

Specifiek op zoek naar een e-bike?

Naar webshop

Interesse in een KOGA?

Neem contact op of bezoek onze showroom

Een KOGA fiets koop je bij Spijkers Fietsen

Wil je jouw toekomstige KOGA fiets eerst testen en verschillende modellen vergelijken? Dat kan, helemaal gratis! Maak direct een afspraak voor een vrijblijvende testrit.

Proefrit maken