Beoordeeld met

Door klanten beoordeeld met een 10 Bekijk de reviews

Volg ons


social icon facebook social icon instagram social icon linkedin

KNALLEND 2024 IN MET VUURWERK VAN SPIJKERS

Spijkers Fietsen
Stuur een bericht

Speed pedelec


Speed pedelecs van Sparta

Een speed pedelec is supersnel en efficiënt. Dat maakt dit type e-bike perfect voor ritjes in het woon-werkverkeer. Met de Sparta D-burst serie scheur je met een snelheid tot 45 km/u zo de file’s voorbij. Kies je voor een sportiever model of een city-proof e-bike?

Sparta motor

Een speed pedelec heeft meer vermogen nodig dan een normale e-bike. Daarom zijn alle speed pedelecs van Sparta voorzien van een Bosch Performance CX middenmotor. Deze geven tot wel 340% trapkracht.

Sparta accu

Veel mensen schaffen een speed pedelec aan ter vervanging van een tweede auto. In dat geval heb je waarschijnlijk een flinke accu nodig. Met een range extender van Bosch voeg je simpel een tweede accu toe. Hiermee verdubbel je je bereik en kun je zonder zorgen je rit maken.

Interesse in een speed pedelec van Sparta?

Neem contact op of bezoek onze showroom

Een greep uit ons assortiment

Bekijk in onze webshop

Transportfietsen

Cortina Transport fiets

Transportfietsen zijn enorm in trek en niet meer weg te denken uit het huidige straatbeeld. Je herkent een transportfiets aan de voordrager, soms aangekleed met een stoere krat of een kleurrijke mand. Zo vervoer je moeiteloos en veilig je zware laptop- of boodschappentas.

Gebruikte fietsen

Spijkers Fietsen heeft een mooi assortiment aan tweedehands (elektrische) fietsen van goede kwaliteit. Een nieuwe fiets hoeft helemaal niet duur te zijn!

Stadsfietsen tieners

Naar je bijbaan, school of naar de supermarkt in het tussenuur: een stadsfiets maakt van iedere fietstocht een feestje en is perfect voor je dagelijkse ritten! Je herkent onze stadsfietsen aan een stevig slot en dichte kettingkast, dat is wel zo veilig en bovenal onderhoudsarm.

Bakfietsen

Met een bakfiets trek je er makkelijk en veilig op uit. De kinderen naar school brengen, boodschappen doen of gezellig samen met je kroost een frisse neus halen: jij pakt binnenkort de bakfiets! Het is een ideaal én duurzaam alternatief voor de auto, zeker in de stad.

Stadsfietsen

Stadsfietsen

Naar je werk, school of de supermarkt: een stadsfiets maakt van iedere fietstocht een feestje en is perfect voor je dagelijkse ritten! Je herkent onze stadsfietsen aan een stevig slot en dichte kettingkast. Dat is wel zo veilig en bovenal onderhoudsarm.

Mountainbikes

Klimmen, crossen en racen. Mountainbiken is dé activiteit voor een rustig weekend of een avontuurlijke vakantie. Dankzij de dikke banden met veel profiel is deze fiets perfect om offroad te rijden. Steile bergtrails en modderige bospaden trotseer je met een fluitje van een cent.

Een speed pedelec van Sparta koop je bij Spijkers Fietsen

Wil je jouw toekomstige elektrische Sparta speed pedelec eerst testen en verschillende modellen vergelijken? Dat kan, helemaal gratis! Maak direct een afspraak voor een vrijblijvende testrit.

Proefrit inplannen
Vacature
Fulltime Fietsenmonteur

Wij zijn per op zoek naar een gemotiveerde en ervaren fietsenmonteur om ons team te versterken.