Beoordeeld met

Door klanten beoordeeld met een 10 Bekijk de reviews

Volg ons


social icon facebook social icon instagram social icon linkedin
Spijkers Fietsen
Stuur een bericht

Speed pedelec


Speed pedelecs van Sparta

Een speed pedelec is supersnel en efficiënt. Dat maakt dit type e-bike perfect voor ritjes in het woon-werkverkeer. Met de Sparta D-burst serie scheur je met een snelheid tot 45 km/u zo de file’s voorbij. Kies je voor een sportiever model of een city-proof e-bike?

Sparta motor

Een speed pedelec heeft meer vermogen nodig dan een normale e-bike. Daarom zijn alle speed pedelecs van Sparta voorzien van een Bosch Performance CX middenmotor. Deze geven tot wel 340% trapkracht.

Sparta accu

Veel mensen schaffen een speed pedelec aan ter vervanging van een tweede auto. In dat geval heb je waarschijnlijk een flinke accu nodig. Met een range extender van Bosch voeg je simpel een tweede accu toe. Hiermee verdubbel je je bereik en kun je zonder zorgen je rit maken.

Interesse in een speed pedelec van Sparta?

Neem contact op of bezoek onze showroom

Een greep uit ons assortiment

Bekijk in onze webshop

Stuntsteps

Een stuntstep is gemaakt om stunts en tricks te doen. Het is een stevige step met speciale, vaak wat kleinere wielen en een recht stuur. Bij Spijkers Fietsen vind je stuntsteps in diverse maten voor beginners en gevorderde stunters.

BMX

BMX, oftewel Bicycle Moto Cross, is hot! De combinatie van het vrij bewegende stuur, het lage lichte frame, grote pedalen en kleine wielen maakt een BMX perfect voor het uitvoeren van stunts en trucs. Daarnaast geven we je gepast advies over de verschillende BMX disciplines: dirt, street, park, vert of flatland.

Loopfietsen

Draag spelenderwijze bij aan de motorische ontwikkeling van jouw peuter met een loopfiets. Jouw kleintje leert bochten maken, evenwicht bewaren, afstand inschatten én snelheid bepalen. Bovendien wordt de stap naar een ‘echte’ fiets minder spannend.

Stadsfietsen

Naar je werk, school of de supermarkt: een stadsfiets maakt van iedere fietstocht een feestje en is perfect voor je dagelijkse ritten! Je herkent onze stadsfietsen aan een stevig slot en dichte kettingkast. Dat is wel zo veilig en bovenal onderhoudsarm.

Transportfietsen

Transportfietsen zijn enorm in trek en niet meer weg te denken uit het huidige straatbeeld. Je herkent een transportfiets aan de voordrager, soms aangekleed met een stoere krat of een kleurrijke mand. Zo vervoer je moeiteloos en veilig je zware laptop- of boodschappentas.

Gebruikte fietsen

Spijkers Fietsen heeft een mooi assortiment aan tweedehands (elektrische) fietsen van goede kwaliteit. Een nieuwe fiets hoeft helemaal niet duur te zijn!

Een speed pedelec van Sparta koop je bij Spijkers Fietsen

Wil je jouw toekomstige elektrische Sparta speed pedelec eerst testen en verschillende modellen vergelijken? Dat kan, helemaal gratis! Maak direct een afspraak voor een vrijblijvende testrit.

Proefrit inplannen