Nieuw merk: Ruff Cycles fatbikes

Je hebt ze misschien wel eens door de binnenstad zien cruisen: fatbikes zijn je-van-het tegenwoordig. Je herkent ze aan de brede banden, het retro zadel en motorachtige frame. Wij zijn er dol op! Daarom vind je nu fatbikes van Ruff Cycles in ons assortiment.

Fatbikes

Heb je je oog laten vallen op fatbikes? Bekijk dan zeker eens ons assortiment van Ruff Cycles. Met een Ruff Cycles fatbike haal je een unieke fiets in huis, met dank aan de stijlvolle designs en brede banden. De middenaandrijving van Bosch is dé perfecte motor om mee op avontuur te gaan of een ritje door de binnenstad te maken.

Geïnspireerd door de jaren ’90

Ruff Cycles is een Duits merk dat goede kwaliteit elektrische fatbikes produceert. Ruff haalt inspiratie uit de hiphop-cultuur van de jaren ’90 voor hun flitsende designs. Alle fietsen worden met de hand gemaakt, met speciale aandacht voor de details en het gebruik van hoogwaardige materialen. Voor de fatbikes worden Bosch middenmotoren gebruikt, naar onze mening de beste ondersteuning die er op de markt te vinden is!

Allround fiets

De banden en verstelbare vering maken het rijden op een elektrische fatbike erg comfortabel. Omdat de banden dikker en breder zijn, slijten ze ook minder snel. Fatbikes zijn uiteraard ook geschikt voor verharde wegen en zijn daarmee het ideale vervoersmiddel voor woon-werkverkeer.

Ook dieven houden van fatbikes…

Fatbikes vallen niet alleen bij jou, maar ook bij fietsendieven in de smaak. Investeer daarom in een goed slot en zet je fatbike in een bewaakte fietsenstalling als dat mogelijk is.

Benieuwd?

Kom dan langs in onze showroom om een ritje te maken op een fatbike. Op het moment hebben wij twee modellen: de Lil Buddy en de Lil Missy. Je bekijkt ze alvast in onze webshop.

Meer nieuws & tips

Batavus Fonk 7 Merk van de Maand

De Batavus Fonk: Jouw vonk in de stad voor elke rit!

Bekijk

Als je in de markt bent voor een nieuwe fiets denk je al snel aan Batavus, het oer-Hollandse fietsmerk heeft voor ieder wat wils. Voor de sportieve fietsliefhebber die lange

Essentieel Onderhoud voor Jouw Fiets: Tips en Trucs

Bekijk

Het onderhouden van je fiets is van vitaal belang om zijn prestaties en levensduur te behouden. Of je nu een e-bike, stadsfiets, mountainbike of racefiets hebt, regelmatig onderhoud is de

Ontdek de Stijlvolle Wereld van Cortina en de Iconische U4 Transportfiets

Bekijk

Deze maand zetten we bij Spijkers het merk Cortina in de schijnwerpers als ons merk van de maand! En wat past er nu beter bij het voorjaar dan een nieuwe,