Nieuw merk: Ruff Cycles fatbikes

Je hebt ze misschien wel eens door de binnenstad zien cruisen: fatbikes zijn je-van-het tegenwoordig. Je herkent ze aan de brede banden, het retro zadel en motorachtige frame. Wij zijn er dol op! Daarom vind je nu fatbikes van Ruff Cycles in ons assortiment.

Fatbikes

Heb je je oog laten vallen op fatbikes? Bekijk dan zeker eens ons assortiment van Ruff Cycles. Met een Ruff Cycles fatbike haal je een unieke fiets in huis, met dank aan de stijlvolle designs en brede banden. De middenaandrijving van Bosch is dé perfecte motor om mee op avontuur te gaan of een ritje door de binnenstad te maken.

Geïnspireerd door de jaren ’90

Ruff Cycles is een Duits merk dat goede kwaliteit elektrische fatbikes produceert. Ruff haalt inspiratie uit de hiphop-cultuur van de jaren ’90 voor hun flitsende designs. Alle fietsen worden met de hand gemaakt, met speciale aandacht voor de details en het gebruik van hoogwaardige materialen. Voor de fatbikes worden Bosch middenmotoren gebruikt, naar onze mening de beste ondersteuning die er op de markt te vinden is!

Allround fiets

De banden en verstelbare vering maken het rijden op een elektrische fatbike erg comfortabel. Omdat de banden dikker en breder zijn, slijten ze ook minder snel. Fatbikes zijn uiteraard ook geschikt voor verharde wegen en zijn daarmee het ideale vervoersmiddel voor woon-werkverkeer.

Ook dieven houden van fatbikes…

Fatbikes vallen niet alleen bij jou, maar ook bij fietsendieven in de smaak. Investeer daarom in een goed slot en zet je fatbike in een bewaakte fietsenstalling als dat mogelijk is.

Benieuwd?

Kom dan langs in onze showroom om een ritje te maken op een fatbike. Op het moment hebben wij twee modellen: de Lil Buddy en de Lil Missy. Je bekijkt ze alvast in onze webshop.

Meer nieuws & tips

Batavus Mambo Dn7

Fietsen zonder zorgen met Batavus

Bekijk

Met een veilig gevoel op je fiets stappen en wegrijden, ongeacht je levensfase. Met Batavus rijd je altijd veilig. Batavus, een fiets voor het leven Een fiets die betrouwbaar is,

Nieuw merk: Ruff Cycles fatbikes

Bekijk

Je hebt ze misschien wel eens door de binnenstad zien cruisen: fatbikes zijn je-van-het tegenwoordig. Je herkent ze aan de brede banden, het retro zadel en motorachtige frame. Wij zijn

Hitte tip: 4 leuke uitjes in Tilburg en omstreken

Bekijk

De zomer is begonnen, de korte broeken mogen uit de kast en we kunnen weer volop gaan fietsen. Wij zetten voor jou de leukste (hitte-proof) uitstapjes in Tilburg en omstreken